Dagje weg naar Deventer
maandag 27 mei 2024

Dagje weg naar Deventer


Er staat één evenement gepland in Deventer. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen in Deventer'. Dit zou een leuk dagje weg naar Deventer kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 7 juli 2024 tussen 11:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt worpplantsoen - Deventer

Op zondag 7 juli 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Worpplantsoen in Deventer. Je kunt genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Door. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen. Én je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt, een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van handgemaakte en zelfontworpen sieraden, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, kleding, ambachtelijke lekkernijen en nog heel veel meer.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op de Zeldzaam Mooi Markt met hele speciale activiteiten zoals megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, zijn er verschillende demonstraties en kinderworkshops en is er kinderschmink.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Worpplantsoen in Deventer

Wanneer: 7 juli 2024 van 11:00 tot 18:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 7 juli 2024
Tijd
11:00 t/m 18:00
 
Locatie
Worpplantsoen Deventer
Plaats
Deventer
Provincie
Overijssel
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0634281463


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top