Koopzondag Ikea 2024
vrijdag 19 april 2024


Koopzondag IKEA


Op deze pagina staan de eerstvolgende koopzondagen van IKEA. Daarnaast vermelden we ook wanneer IKEA door de weeks en op zaterdag geopend is.


Maandag t/m vrijdag IKEA 2024

Alle vestigingen: 10-21 uur

Zaterdagen IKEA 2024

Alle vestigingen: 10-21 uur, bevalve:
Barendrecht (Rotterdam): 9-21 uur

Koopzondagen IKEA 2024

Elke zondag open:
Amersfoort: 11-18 uur
Amsterdam: 10-18 uur
Barendrecht (Rotterdam): 12-18 uur
Breda: 10-17 uur
Delft: 10-18 uur
Duiven: 11-18 uur
Eindhoven: 11-18 uur
Groningen: 12-18 uur
Haarlem: 12-18 uur
Heerlen: 11-18 uur
Hengelo: 10-18 uur
Utrecht: 10-18 uur
Zwolle: Zie deze link

Meer info op www.ikea.com

Shoppen op koopzondag bij IKEA

Een koopzondag bij IKEA is een echt dagje uit. Bij de verschillende IKEA-vestigingen in het land kunt u een heerlijk dagje shoppen. IKEA is al jaren een bekend gezicht als het gaat om woninginrichting. IKEA is populair door haar betaalbare, functionele, duurzame en mooie producten. Daarnaast kunt u na een Koopzondag bij IKEA ook nog genieten van de heerlijke Zweedse gehaktballetjes.

Bij IKEA kunt u voor veel verschillende producten terecht. Zo kunt u op een koopzondag bij IKEA opzoek gaan naar een nieuwe bank voor in uw woonkamer, maar ook kunt u er terecht voor inspiratie voor uw keuken of tuin. Wanneer u even wilt pauzeren tussen het shoppen door kunt u terecht bij het IKEA restaurant, waar enkele Zweedse gerechten op de kaart te vinden zijn, maar met name zijn en bijven de Zweedse gehaktballetjes, patat en broodjes in trek. :)

Daarnaast zijn er bij de IKEA ook speelhoekjes gecreëerd voor kinderen die even geen zin meer hebben om te winkelen. De speelhoekjes hebben toezicht van IKEA medewerker waardoor u tijdens een koopzondag bij IKEA onbezorgd door kunt gaan met uitzoeken van de perfecte bank of kast.

IKEA wil voor zoveel mogelijk mensen een beter dagelijks leven creëren. Dit wil IKEA bereiken door functionele en duurzame producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Duurzaamheid staat bij IKEA hoog in het vaandel. IKEA probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame bronnen.

IKEA maakt gebruik van 100% duurzaam katoen en het hout dat IKEA gebruikt voor haar meubels is voor 50% afkomstig van duurzame bronnen. De producten die u bij IKEA koopt zijn dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar dragen ook bij aan een betere wereld van morgen.

Daarnaast ontwikkelt IKEA diverse producten die helpen bij een duurzame manier van leven. Zo heeft IKEA een waterbesparende kraan ontwikkeld. Deze kraan is zo ontwikkeld dat het water en energie bespaart. Ook heeft IKEA een timer ontwikkeld die mensen helpt om korter te douchen. Wanneer u op zondag aan het winkelen bent bij IKEA is het leuk om een kijkje te nemen bij alle duurzame producten die IKEA ontwikkelt.

Geschiedenis

IKEA is een Zweeds concern dat wereldwijd honderden vestigingen heeft. IKEA is in 1943 opgericht door Ingvar Kamprad. Ingvar was op dat moment pas 17 jaar oud. De jonge Ingvar verkocht in de begin jaar veel verschillende goederen. Een aantal jaar later, toen bedrijf dusdanig was gegroeid, begon Ingvar meubels te verkopen.
In 1953 opende Ingvar Kamprad zijn eerste IKEA-winkel, waar mensen de meubels van IKEA kon bekijken. Een aantal jaar later kwam IKEA met de briljante ingeving om mensen hun meubels zelf in elkaar te laten zetten, dit werd een doorslaand succes.
De eerste IKEA winkel in Nederland opende in 1978 haar deuren in Sliedrecht. Dit breidde zich de jaren daarna in rap tempo uit. U kunt nu voor een koopzondag bij IKEA terecht in veel verschillende vestigingen in Nederland. De Nederlandse vestigingen kunt u hieronder zien.IKEA vestigingen in Nederland

IKEA Amersfoort

De IKEA vestiging in Amersfoort is te vinden aan de Europaweg. De IKEA Amersfoort is sinds 2006 geopend en heeft een oppervlakte van 31.000 m2. De IKEA in Amersfoort is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gebruikmaken van brede gezinsparkeerruimte, een babyverzorgruimte, speelhoekjes voor de kinderen en een restaurant. Dit alles zal voor een onbezorgde en heerlijke koopzondag bij IKEA Amersfoort zorgen.

IKEA Amsterdam

De IKEA in Amsterdam is te vinden aan de Hullenbergweg. De IKEA Amsterdam is geopend sinds 1982 en heeft een oppervlakte van 37.700 m2. Zoals bij elke vestiging in Nederland kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten die u van IKEA gewend bent. Er worden ook vaak speciale evementen georganiseerd. Zo wordt er af en toe een vlooienmarkt gehouden waar producten die voor reclamedoeleinden zijn gebruikt voordelig worden aangeboden.

IKEA Barendrecht (Rotterdam)

De IKEA in Barendrecht is te vinden aan de Hamburg. De IKEA Barendrecht is sinds 2001 geopend en heeft een oppervlakte van 38.000 m2. U kunt bij IKEA Barendrecht gebruikmaken van de verschillende faciliteiten die IKEA u te bieden heeft. Zo kunt u al voor 1 euro ontbijten in het restaurant van IKEA Barendrecht. Met dit ontbijt kunt u een dagje shoppen tijdens een koopzondag in IKEA Barendrecht goed beginnen.

IKEA Breda

De IKEA in Breda is gelegen aan de Kruisweide. De IKEA Breda is sinds 2003 geopend en heeft een oppervlakte van 32.000 m2. De IKEA Breda is gevestigd in de Woonboulevard Breda. Op zondag in IKEA Breda kunt u inspiratie opdoen voor het inrichten van uw woning en tuin. Bij de IKEA Breda kunt u 7 dagen per week terecht.

IKEA Delft

De vestiging van IKEA Delft is te vinden aan de Olof Palmestraat. De IKEA in Delft is al sinds 1992 open en heeft een oppervlakte van 39.000 m2. U kunt bij IKEA Delft terecht voor al uw bekende IKEA-producten. DE IKEA in Delft staat echter niet alleen bekend om haar producten. De vestiging in Delft is namelijk ook de plaats waar de franchisenemers worden opgeleid.

IKEA Duiven

De IKEA in Duiven is gevestigd aan de Biograaf. De IKEA Duiven is sinds 1983 geopend en heeft een oppervlakte van 39.000 m2. De winkel had vroeger een stuk minder winkeloppervlakte, maar uitbreidingen in 1999 en 2012 hebben voor het huidige winkeloppervlakte gezorgd. Met een oppervlakte van 39.000 m2 is er voldoende keus bij IKEA Duiven.

IKEA Eindhoven

De vestiging van IKEA Eindhoven is gelegen aan de Ekkersrijt. De winkel is geopend sinds 1999, destijds had de winkel een oppervlakte van 20.000 m2. De winkel is in de loop der jaren uitgebreid naar 31.800 m2. Tijdens een koopzondag in IKEA Eindhoven heeft u dus voldoende winkeloppervlakte te doen om inspiratie op te doen op het gebied van wonen.

IKEA Groningen

De IKEA Groningen is gelegen aan de Sontweg. In IKEA Groningen hoeft u niet te klagen over het winkeloppervlak. De IKEA Groningen is met maar liefst 41.000 m2 de grootste IKEA van Nederland.

IKEA Haarlem

De IKEA Haarlem is gevestigd aan de Laan van Decima. De IKEA Haarlem is geopend sinds 2005 en heeft een oppervlak van 32.300 m2. Tijdens een koopzondag bij IKEA Haarlem kunt u in het restaurant genieten van de beste Zweedse gerechten.

IKEA Heerlen

De vestiging van IKEA in Heerlen is gelegen aan de straat In de Cramer. De IKEA Heerlen is geopend sinds 1994. De vestiging in Heerlen is door de jaren heen flink uitgebreid hierdoor kunt u bij IKEA Heerlen gebruikmaken van een winkeloppervlakte van 38.000 m2.

IKEA Hengelo

De IKEA in Hengelo is gevestigd aan Het Plein. De IKEA Hengelo heeft een winkeloppervlakte van 30.000 waar u in IKEA Hengelo inspiratie kunt doen voor al uw woonwensen. De IKEA Hengelo is sinds 2002 geopend.

IKEA Utrecht

De IKEA Utrecht is gevestig aan de Van Rensselaerlaan. De IKEA Utrecht is geopend sinds 1996. De afgelopen jaren heeft deze vestiging flink uitgebreid. U kunt genieten van maar liefst 40.000 m2 aan winkeloppervlak.

IKEA Zwolle

De vestiging in Zwolle is gelegen op het bedrijventerrein Hessenpoort. De IKEA Zwolle onderscheidt zich door zich nadrukkelijk te focussen op duurzaamheid. Wanneer u gaat shoppen bij IKEA Zwolle zult u zien dat er windmolens en duizenden zonnepanelen zijn bevestigd op het dak van de vestiging.

Koopzondagen winkelketens
Top