Koopzondag Berkelland 2024
zondag 14 juli 2024

Koopzondag Berkelland

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Berkelland' in 2024 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Berkelland.
Mocht een koopzondag in Berkelland niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!


2024
Koopzondag Berkelland - data onder voorbehoud
Plaats/Regio JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec
 

Kern Borculo (centrum) (Koopzondag en op deze dag zal de Voorjaarsfair worden georganiseerd)

5
Tip: Kantel je scherm om meer maanden met koopzondagen te bekijken
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Berkelland pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!
In Berkelland zijn op een koopzondag de (meeste) winkels open tussen 12:00 en 17:00
De data voor de gemeente Berkelland zijn bijgewerkt op 13 december 2023
Lees hier 3 belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen!

Winkelen in Berkelland

Berkelland is een gemeente in de provincie Gelderland en in de streek de Achterhoek. De gemeente heeft ongeveer 45.000 inwoners. Berkelland is ontstaan doordat meerdere gemeentes fuseerde. Berkelland heeft geen eigen centrum. Tijdens een koopzondag in Berkelland zult u dus naar één van de plaatsen in de gemeente moeten. De populairste winkelgebieden in Berkelland zijn: Eibergen, Borculo, Neede en Ruurlo.

Eibergen

Eibergen ligt aan de rivier de Berkel. Eibergen heeft ongeveer 13.000 inwoners. Tijdens een koopzondag in Eibergen zult u niet veel winkels tegenkomen, maar het is in Eibergen erg gezellig. Daarnaast kunt u tijdens een koopzondag in Eibergen diverse streekproducten kopen. De bezienswaardigheden in Eibergen zijn de Mallumsche molen en de Nieuwe Mattheuskerk.

Borculo

Borculo is een plaats in de gemeente Berkelland. Borculo heeft meer dan 10.000 inwoners. Borculo ligt dicht aan de grens en dit betekent dat u tijdens een koopzondag in Borculo ook veel Duitse toeristen zult tegenkomen. Borculo heeft diverse winkelketens gevestigd. Daarnaast heeft Borculo ook veel horecagelegenheden zodat u uw dagje shoppen goed kunt afsluiten.

Neede

Neede heeft iets minder dan 10.000 inwoners. Als u voor naar grote winkelketens op zoek bent, dan hoeft u niet naar een koopzondag in Neede te komen. Neede onderscheidt zich door de verschillende speciaalzaken. U kunt tijdens een koopzondag in Neede uw dagelijkse boodschappen doen en een bezoekje brengen aan de diverse speciaalzaken.

Ruurlo

Ruurlo heeft ongeveer 8000 inwoners. Het is dus een klein dorp, maar heeft toch een aantal fraaie bezienswaardigheden. Dit maakt een koopzondag in Ruurlo dan ook zo leuk. Er is namelijk van alles te zien in Ruurlo. Zo heb je Huize Ruurlo, de Dorpskerk en de Houtzaagmolen. Tijdens een koopzondag in Ruurlo is het leuk om een bezoekje te brengen aan deze gebouwen.Dagje weg in Gelderland

Apeldoorn
Ruurlo
Arnhem
Didam
Gemeente Berkelland website:

www.gemeenteberkelland.nlPlaatsen gemeente Berkelland:
Achterveld, Avest, Beltrum, Borculo, Brinkmanshoek, Broeke, Brouwershoek, De Bruil, De Haar, Dijkhoek, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Heurne (ged), Holterhoek, Hoonte, Hupsel, Kulsdom, Lintvelde, Lochuizen, Loo, Mallem, Neede, Noordijk, Noordijkerveld, Olden Eibergen, Overbiel, Rekken, Respelhoek, Rietmolen, Ruurlo, Veldhoek (ged), Voor-Beltrum
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top