Dagje weg naar Zutphen
zaterdag 4 december 2021

Dagje weg naar Zutphen


Er staat één evenement gepland in Zutphen. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Zutphen'. Dit zou een leuk dagje weg naar Zutphen kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 12 december 2021 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt - Zutphen

De Laarstraat, eigenzinnig, creatief en kundig is de perfecte locatie voor drie keer per jaar een Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Er is voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Datum
zondag 12 december 2021
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Laarstraat
Plaats
Zutphen
Provincie
Gelderland
 
Aantal kramen
50 kramen
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0627139083


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top