Koopzondag Zeist 2024
dinsdag 5 maart 2024

Koopzondag Zeist

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Zeist' in 2024 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Zeist.
Mocht een koopzondag in Zeist niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Zeist.

2024
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2024 voor gemeente Zeist bekend.

Mocht u de koopzondagen 2024 gevonden hebben op de website van gemeente Zeist dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Zeist 2024 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Zeist e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Zeist:
  • Zeist - Centrum Zeist (van 12.00 tot 17.00 uur)
  • Zeist - Winkelcentrum Belcour
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Zeist pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Zeist

Zeist is een gemeente en dorp in de provincie Utrecht. De gemeente heeft meer dan 60.000 inwoners. Zeist heeft veel groen gelegen in haar gemeente. Dit komt om dat het ligt in het bosgebied de Utrechtse Heuvelrug. U kunt een koopzondag in Zeist dus goed combineren met een mooie wandeling door de Utrechtse Heuvelrug. De 60.000 inwoners worden naast Zeist verdeeld over 4 andere dorpen: Bosch en Duin, Huis ter Weide, Austerlitz en Den Dolder. Zeist is veruit het grootste van de 5 dorpen in de gemeente. De bezienswaardigheden van Zeist zijn: Slot Zeist, Raadhuis, de Brink en het voormalige Postkantoor. Deze bezienswaardigheden zijn zeker het bezoeken waard tijdens een koopzondag in Zeist. De winkelgebieden in Zeist zijn: Centrum Zeist en Winkelcentrum Belcour.

Centrum Zeist

Het centrum van Zeist staat bekend om zijn goede diversiteit. Zo heeft het de bekende en grote winkelketens, maar ook zijn er tal van speciaalzaken gevestigd in het centrum. Dit maakt een koopzondag in centrum Zeist dan ook zo leuk. Het centrum van Zeist heeft verschillende leuke winkelstraten. De Slotlaan is de bekendste winkelstraat. Deze winkelstraat heeft veel kledingwinkels gevestigd. Deze winkelstraat kunt u niet overslaan tijdens een koopzondag in centrum Zeist.

Winkelcentrum Belcour

Het winkelcentrum Belcour is gevestigd in het hart van Zeist en is daardoor makkelijk bereikbaar. Belcour heeft veel verschillende winkels gevestigd in haar winkelcentrum. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook tal van winkels op het gebeid van kleding en persoonlijke verzorging. Door deze goede mix is een koopzondag in winkelcentrum Belcour een aanrader.Dagje weg in Utrecht

Nieuwegein
Gemeente Zeist website:

www.zeist.nlPlaatsen gemeente Zeist:
Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, Zeist
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top