Koopzondag Woerden 2023
donderdag 7 december 2023

Koopzondag Woerden

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Woerden' in 2023 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Woerden.
Mocht een koopzondag in Woerden niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Woerden.

2023
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2023 voor gemeente Woerden bekend.

Mocht u de koopzondagen 2023 gevonden hebben op de website van gemeente Woerden dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Woerden 2023 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Woerden e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Woerden:
  • Woerden - Barwoutswaarder en Rietveld (Autobedrijf Hans Jongerius en Tuincentrum de Bosrand Woerden)
  • Woerden - Centrum Woerden (Alle winkels open)
  • Woerden - Centrum Woerden (Enkele winkels open)
  • Woerden - Het Plein Woerden
  • Woerden - Jumbo Schilderskwartier
  • Woerden - Keukenconcurrent Woerden
  • Woerden - Mandemakers Keukens Woerden Welkom in de grootste keukenzaken van Nederland. U vindt meer dan 200 keukens in alle stijlen. Al meer dan 35 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
  • Woerden - Molenvliet
  • Woerden - Snel en Polanen woonboulevard (o.a. Kwantum, Beter bed, Leen Bakker, bakker Sport, Van Halm Keukens en de Praxis. N. van Halm Holding)
  • Woerden - Staatsliedenkwartier en Geestdorp (Rodenburg’s Life and Garden)
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Woerden pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Woerden

Woerden is een stad en gelijknamige gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente heeft meer dan 50.000 inwoners. Van alle kernen die onder Woerden vallen is de stad Woerden zelf de grootste met meer dan 35.000 inwoners. U hoeft tijdens een koopzondag in Woerden niet alleen te winkelen. Er valt van alles te zien in de stad zelf. Dit maakt een koopzondag in Woerden dan ook zo leuk. De bezienswaardigheden in Woerden zijn: de Petruskerk, het Kasteel van Woerden, het oude Stadhuis en de Sint-Bonaventurakerk. De winkelgebieden in Woerden zijn: centrum Woerden, het Plein Woerden, Molenvliet en Snel en Polanen Woonboulevard.

Centrum Woerden

Het centrum van Woerden is erg historisch en dit geeft een koopzondag in centrum Woerden extra sfeer. In het centrum van Woerden zijn naast de grotere winkelketens ook diverse speciaalzaken te vinden. Deze speciaalzaken verkopen verschillende streekproducten. U kunt tijdens een koopzondag in centrum Woerden dus genieten van de producten uit de regio.

Het Plein Woerden

Het plein Woerden is gevestigd aan het kerkplein in het centrum van Woerden. Het plein heeft een gezellige sfeer en diverse winkels dicht in de buurt. Tijdens een bezoek aan Woerden kunt u een koopzondag op het Plein Woerden niet overslaan. U kunt voor van alles terecht op het Plein Woerden. U kunt uw koopzondag op het Plein Woerden goed afsluiten op één van de terrassen.

Molenvliet

Molenvliet is een wijk en gelijknamig winkelcentrum in Woerden. Molenvliet heeft zowel een overdekt gedeelte als een buiten gedeelte. De meeste zijn in het buiten gedeelte. Een koopzondag in Molenvliet is altijd gezellig. Er worden nu en dan activiteiten georganiseerd in het winkelcentrum. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en maken uw koopzondag in Molenvliet net wat bijzonderder.

Snel en Polanen

Snel en Polanen is een winkelcentrum met 17 winkels. Het winkelcentrum is vrij divers qua aanbod. Er zijn namelijk winkels voor uw dagelijks boodschappen, maar ook een kledingzaak en een horecagelegenheid. Genoeg te doen dus tijdens een koopzondag in Snel en Polanen.Gemeente Woerden website:

www.woerden.nlPlaatsen gemeente Woerden:
De Meye, Harmelen, Kamerik, Kanis, Woerden, Zegveld
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top