Koopzondag Moerdijk 2023
donderdag 7 december 2023

Koopzondag Moerdijk

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Moerdijk' in 2023 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Moerdijk.
Mocht een koopzondag in Moerdijk niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Moerdijk.

2023
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2023 voor gemeente Moerdijk bekend.

Mocht u de koopzondagen 2023 gevonden hebben op de website van gemeente Moerdijk dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Moerdijk 2023 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Moerdijk e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Moerdijk:
  • Moerdijk - Centrum Klundert
  • Moerdijk - Moerdijk
  • Moerdijk - Overige kernen gemeente Moerdijk Koopzondag iedere zondag. Tevens zijn de winkels op alle feestdagen geopend. Let op: Niet alle winkels zullen iedere zondag geopend zijn.
  • Moerdijk - Willemstad Koopzondag iedere zondag i.v.m het toerisme. Tevens zijn de winkels op alle feestdagen geopend. Let op: Niet alle winkels zullen iedere zondag geopend zijn.
  • Moerdijk - Willemstad Koopzondag, alleen in het zomer seizoen zijn de enkele winkels die er zijn op zondag open. Dit is mede afhankelijk van het weer
  • Moerdijk - Zevenbergen
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Moerdijk pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Moerdijk

Moerdijk is een gemeente in Noord-Brabant. De gemeente Moerdijk heeft ruim 36.000 inwoners. Sinds 1998 draagt de gemeente de naam Moerdijk. Moerdijk heeft diverse kernen. De grootste kernen zijn: Zevenbergen, Klundert en Willemstad. Tijdens een koopzondag in Moerdijk kunt u dan ook het best naar 1 van deze kernen gaan.

Zevenbergen

Zevenbergen is een dorp in de gemeente Moerdijk. Het is de hoofdplaats van de gemeente. Ook het gemeentehuis is gevestigd in Zevenbergen. Zevenbergen heeft diverse soorten winkels gevestigd in haar centrum. U hoeft tijdens een koopzondag in Zevenbergen geen grote populaire winkels te verwachten, maar er zijn wel genoeg leuke speciaalzaken en lokale ondernemers te vinden.

Klundert

Klundert is een dorp in de gemeente Moerdijk en heeft ruim 7.000 inwoners. Tijdens een koopzondag in Klundert zult u het dorpse karkater goed merken. U hoeft geen grote winkelketens te verwachten in Klundert, maar tijdens een koopzondag zult u wel tal van leuke speciaalzaken tegen komen.

Willemstad

Willemstad is van origine een vestigingsstad en is gelegen aan het water. Doordat Willemstad een vestigingsstad is er enorm veel historie. Tijdens een koopzondag in Willemstad zult u dit dan ook zeker merken. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Arsenaal, het Mauritshuis of d’Orangemolen. Willemstad is een leuk dorp met een leuk en gezellig centrum. Een koopzondag in Willemstad is dan ook altijd gezellig.



Dagje weg in Noord-Brabant

Eersel
Someren
Gemeente Moerdijk website:

www.moerdijk.nl



Plaatsen gemeente Moerdijk:
Fijnaart, Heijningen, Helwijk, Klundert, Langeweg, Moerdijk, Nieuwemolen, Noordhoek, Noordschans, Oudemolen, Standdaarbuiten, Tonnekreek, Willemstad, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Zwingelspaan
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top