Koopzondag Leudal 2024
dinsdag 5 maart 2024

Koopzondag Leudal

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Leudal' in 2024 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Leudal.
Mocht een koopzondag in Leudal niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Heythuysen.

2024
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2024 voor gemeente Leudal bekend.

Mocht u de koopzondagen 2024 gevonden hebben op de website van gemeente Leudal dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Leudal 2024 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Leudal e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Leudal:
  • Leudal - Centrum Heythuysen
  • Leudal - Centrum Roggel en Neer en Heibloem
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Leudal pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Leudal

Leudal is een gemeente in de provincie Limburg. Leudal heeft ongeveer 36.000 inwoners. De gemeente is ontstaan in 2007 door een fusie tussen verschillende gemeenten. Leudal is de naam van het natuurgebied waar de verschillende kernen van de gemeente aan gelegen zijn. Tijdens een koopzondag in Leudal is het dan ook zeker aan te raden om dit natuurgebied te bezoeken. De winkelgebieden die het bezoeken waard zijn tijdens een koopzondag in Leudal zijn: centrum Heythuysen en centrum Roggel en Neer.

Centrum Heythuysen

Heythuysen is een kern in de gemeente Leudal en heeft ruim 6000 inwoners. Heythuysen wordt in de volksmond ook wel Klein Paries genoemd, wat verwijst naar de hoofdstad van Frankrijk. Een koopzondag in centrum Heythuysen heeft een erg dorps karkater. Tijdens een koopzondag in Heythuysen hoeft u niet alleen te winkelen. U kunt er ook voor kiezen om de monumenten te bezichtigen, zoals Sint-Nicolaaskerk en de Sint-Antoniusmolen.

Centrum Roggel en Neer

Lang geleden waren Roggel en Neer twee aparte gemeenten. De twee aparte kernen werden door een fusie één gemeente: Roggel en Neer. In 2007 kwam er nog een fusie en nu behoort Roggel en Neer tot de gemeente Leudal. Tijdens een koopzondag in Roggel en Neer kunt u zowel in Roggel en in Neer gaan shoppen. De twee kernen hebben beide nog een apart centrum.Gemeente Leudal website:

www.leudal.nlPlaatsen gemeente Leudal:
Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem, Roggel
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top