Koopzondag Antwerpen 2021
woensdag 3 maart 2021

Koopzondag Antwerpen

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Antwerpen' in 2021 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Antwerpen.
Mocht een koopzondag in Antwerpen niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Antwerpen.

Vanaf 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Winkels zullen dus weer open zijn, deze zijn wel zeer beperkt toegankelijk ivm het Corona beleid.

2021
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2021 voor gemeente Antwerpen bekend.

Mocht u de koopzondagen 2021 gevonden hebben op de website van gemeente Antwerpen dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Antwerpen 2021 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Antwerpen e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Antwerpen:
  • Antwerpen - Centrum Antwerpen (België)
  • Antwerpen - Wijnegem Shopping Center (Grezend aan de oostkant van Antwerpen, België)
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Antwerpen pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Antwerpen

Antwerpen is een stad, gemeente en provincie in België. De gemeente Antwerpen heeft meer dan 500.000 inwoners en is de grootste gemeente van België. Tijdens een koopzondag in Antwerpen kunt u ook de stad gaan verkennen en de bezienswaardigheden bezoeken.

De bezienswaardigheden in Antwerpen zijn onder andere: de Grote Markt, de Groenplaats, de Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein en verschillende musea (Modemuseum, MAS | Museum aan de Stroom, Museum Plantin-Moretus, Red Star Line Museum, Fotomuseum, etc). De populaire winkelgebieden tijdens een koopzondag in Antwerpen zijn: centrum Antwerpen en Wijnegem Shopping Center.

Centrum Antwerpen

Het centrum van Antwerpen heeft alles wat een dagje shoppen nodig heeft. Veel mooie gebouwen, leuke winkels en gezellige terrasjes. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuke koopzondag in centrum Antwerpen. De winkelgebieden waar u de meeste winkels vindt tijdens een koopzondag in centrum Antwerpen zijn: Het Zuid, de Stationswijk, de Meir, de Wilde Zee, Quartier Latin, het Historisch Centrum, de Modewijk en de Leien. Elk winkelgebied heeft haar eigen soort winkels. Zo is de Modewijk bijvoorbeeld erg gefocust op mode.

Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center heeft meer dan 250 winkels en is daarmee een erg groot winkelcentrum. Het is dan ook niet zo raar dat een koopzondag in Wijnegem Shopping Center. Met meer dan 250 winkels is het winkelaanbod enorm en gevarieerd. U zult dan ook zeker slagen tijdens een koopzondag in Wijnegem Shopping Center. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd in het winkelcentrum. Dit maakt een koopzondag extra speciaal.Gemeente Antwerpen website:

www.antwerpen.bePlaatsen gemeente Antwerpen:
Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top