Dagje weg naar Zwolle
dinsdag 5 maart 2024

Dagje weg naar Zwolle


Er staat één evenement gepland in Zwolle. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden in Zwolle'. Dit zou een leuk dagje weg naar Zwolle kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 14 juli 2024 tussen 11:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt park de wezenlanden - Zwolle

Op zondag 14 juli 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Park de Wezenlanden in Zwolle. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Park de Wezenlanden in Zwolle

Wanneer: 14 juli 2024 van 11:00 tot 18:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 14 juli 2024
Tijd
11:00 t/m 18:00
 
Locatie
Park de Wezenlanden in Zwolle
Plaats
Zwolle
Provincie
Overijssel
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0634281463


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top