Dagje weg naar Wijchen
zaterdag 24 maart 2018

Dagje weg naar Wijchen


Er staat één evenement gepland in Wijchen. Het eerst volgende evenement is 'Beethoven Legends - Verploegen Wijchen'. Dit zou een leuk dagje weg naar Wijchen kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 1 april 2018 t/m maandag 2 april 2018 tussen 21:00 t/m 2:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Beethoven legends - verploegen - Wijchen

Beethoven Legends -1e Paasdag in Verploegen

Zondag 1 april, 1e Paasdag is de super formatie Beethoven Legends te gast in Verploegen party – en congrescentrum. De grondleggers van de band Beethoven, Marieke, Eddy en Steven staan samen met Roan (zang) en Rafael (keyboard) garant voor een muzikaal spektakel. De zaal gaat open om 21.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. Kaartjes voor deze avond zijn € 12,50 en zijn dagelijks verkrijgbaar bij Verploegen / Eetcafé Vrienden aan de woeziksestraat 100 in Wijchen of online via www. Verploegenwijchen.nl

De muzikanten in deze Beethoven-Legends-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven, Eddy en Marieke waren jarenlang de gezichten van de populaire band Beethoven Rocks. Zanger Roan Hamminga was één van de finalisten van X-factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Rafael Maijnard is de man achter de toetsen en is op zang ook een groot talent. Hij werkte bijvoorbeeld al eerder mee aan de Passion. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt. Met hun repertoirekeuze willen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer. Beethoven Legends werkt niet met vaste setlijsten. De nieuwste hits worden afgewisseld met de lekkerste classics. Bekend zijn ze om de unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s. Natuurlijk ontbreekt de vertolking van Andres Hazes door Eddy niet.

Ondersteund met een ledwal, grandioze lichtshow en perfect geluid is Beethoven Legends als vanouds inspirerend, professioneel en spraakmakend. De zaal gaat open om 21.00 uur. Kaarten voor dit live spektakel zijn dagelijks verkrijgbaar bij Verploegen / Eetcafé Vrienden en online via www.verploegenwijchen.nl . Verploegen party – en congrescentrum vindt je aan de woeziksestraat 100 in Wijchen. Tel. 024-6413000.

Datum
zondag 1 april 2018 t/m maandag 2 april 2018
Tijd
21:00 t/m 2:00
 
Locatie
Verploegen Party - en congrescentrum
Plaats
Wijchen
Provincie
Gelderland
 
Organisatie
Verploegen party - en congrescentrum
Telefoon
024-6413000


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top