Dagje weg naar Weerselo
dinsdag 23 juli 2019

Dagje weg naar Weerselo


Er staan 4 evenementen gepland in Weerselo. Het eerst volgende evenement is 'Bromfiets- en Motorenmarkt'. Dit zou een leuk dagje weg naar Weerselo kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 11 augustus 2019 tussen 12:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Bromfiets- en motorenmarkt - Weerselo

Bromfiets- en motorenmarkt

Wat: Naast de reguliere markt en kindermarkt wordt een deel van het marktterrein omgedoopt tot bromfiets- en motorenmarkt tevens mogen er ook onderdelen worden verkocht.

Deelname: Bromfietsen- en of motoren showen is kosteloos, een standplaats met inclusief twee gratis overdekte kramen €15,-, klik hier om een standplaats te reserveren

Tijden: 12.00 tot 17.00 uur

Entree: €2,- per persoon

Extra: Kom je op je eigen bromfiets, maak dan gebruik van de speciale bromfietsenparkeerplaats en dan krijgen jij en je bromfiets gratis entree. Ter plekke staan er aanwijzingen.

Op zondag 14 April en 11 Augustus wordt er een deel van het marktterrein vrij gehouden voor bromfietsen, motoren en bromfiets- en motoronderdelen. Er mogen dus complete bromfietsen of motoren worden verkocht maar deze dag zijn er ook bromfiets- en motoronderdelen te vinden en te koop.

Schrijf je in via: hidde@weerselosemarkt.nl

Datum
zondag 11 augustus 2019
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend

Kunst en fotografiemarkt - Weerselo

Fotografie- en Kunstmarkt

Een passie voor fotografie of kunst? Dan bent u op zondag 8 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt wordt er een themaplein georganiseerd waarbij kunst en fotografie het thema is. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond.

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Of een nieuwe camera, een nieuwe lens, een goede fotograaf of een leerzame workshop? Kom dan ideeën op doen op onze kunst & fotografiemarkt 8 september tussen 12.00 -16.30 uur.Standhouders gezocht:

Graag bieden wij kunstenaars, fotografen of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst of fotografie aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het fotografie- en kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).

– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.

– Opgeven kan per e-mail: info@weerselosemarkt.nl of telefonisch 0541-661285

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!

Datum
zondag 8 september 2019
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend

Militariabeurs - Weerselo

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 13 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 13 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien en te luisteren?

LVT

Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Militariabeurs

Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief twee gratis overdekte kramen kost €15,-, stuur een mailtje naar hidde@weerselosemarkt.nl om te reserveren.

In 2018 liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer op 13 oktober 2019 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 14 oktober in via het contactformulier of via hidde@weerselosemarkt.nl

Datum
zondag 13 oktober 2019
Tijd
12:00 t/m 16:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend

Cd- en platenbeurs - Weerselo

Voor zondag 10 Februari en 10 November zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €12,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

Datum
zondag 10 november 2019
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top