Dagje weg naar Weerselo
dinsdag 24 september 2019

Dagje weg naar Weerselo


Er staan 2 evenementen gepland in Weerselo. Het eerst volgende evenement is 'Militariabeurs'. Dit zou een leuk dagje weg naar Weerselo kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 13 oktober 2019 tussen 12:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Militariabeurs - Weerselo

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 13 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 13 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien en te luisteren?

LVT

Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Militariabeurs

Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief twee gratis overdekte kramen kost €15,-, stuur een mailtje naar hidde@weerselosemarkt.nl om te reserveren.

In 2018 liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer op 13 oktober 2019 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 14 oktober in via het contactformulier of via hidde@weerselosemarkt.nl

Datum
zondag 13 oktober 2019
Tijd
12:00 t/m 16:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend

Cd- en platenbeurs - Weerselo

Voor zondag 10 Februari en 10 November zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €12,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

Datum
zondag 10 november 2019
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Bornsestraat 14 7595 LG
Plaats
Weerselo
Provincie
Overijssel
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top