Dagje weg naar Utrecht
vrijdag 22 februari 2019

Dagje weg naar Utrecht


Er staan 2 evenementen gepland in Utrecht. Het eerst volgende evenement is 'Trouwbeurs WeddingFair Utrecht'. Dit zou een leuk dagje weg naar Utrecht kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 24 februari 2019 t/m zaterdag 23 februari 2019 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Trouwbeurs weddingfair - Utrecht

Kom gezellig naar de beurs in Utrecht. De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.Het begint met een droom. Na al die jaren is het zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs komt je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

Datum
zondag 24 februari 2019 t/m zaterdag 23 februari 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Theater Stefanus Adres: Braziliëdreef 2, 3563 CK
Plaats
Utrecht
Provincie
Utrecht
 
Organisatie
Website
Geen website bekend

Weddingfair - Utrecht

Dé enige WeddingFair trouwbeurs in Midden Nederland voor de moderne bruid en bruidegom! Op zondag 24 februari in het ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef in de wijk Overvecht.

Je kunt je gezellig oriënteren en voorbereiden op je trouwdag.

35 bedrijven halen uit de kast om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken! Alle bezoekers ontvangen een goodiebag met de trouwagenda en het blad Huwelijk. De eerste 100 bruiden ontvangen bovendien het blad Bruid en Bruidegom. Je kunt gratis onder begeleiding van een stylist een 3-D moodboard maken met de sfeerimpressie van jouw dag. Gratis entree. Meer informatie op de website: www.weddingfair.nl, www.pinterest.com/weddingfair/ of www.facebook.com/weddingfair.nl

Datum
zondag 24 februari 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
Plaats
Utrecht
Provincie
Utrecht
 
Aantal kramen
35 kramen
Organisatie
WeddingFair
Telefoon
06-53785760


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top