Dagje weg naar Thorn
dinsdag 11 december 2018

Dagje weg naar Thorn


Er staat één evenement gepland in Thorn. Het eerst volgende evenement is 'Kerstmarkt Thorn'. Dit zou een leuk dagje weg naar Thorn kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 16 december 2018 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Kerstmarkt - Thorn

Beleef de kerstsfeer in Thorn

Het witte stadje Thorn is ook dit jaar weer decor voor een romantische kerstsfeer.

Op zondag 16 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele Kerstmarkt plaats vinden, in het sfeervol aangeklede centrum van het witte stadje en op Kasteelhoeve De Grote Hegge. De meer dan 70 standhouders bieden de bezoeker een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment.

Valkeniers van Birds@work zijn aanwezig met verschillende roofvogels om demonstraties en uitleg te geven. De demonstraties vinden plaats om 13.00 uur en 15.00 uur, op locatie De Grote Hegge.

De toneelvereniging van Thorn brengt u in de sfeer van Dickens door de historische straten van Thorn.

Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels, overheerlijke oliebollen en nog veel meer.

De abdijkerk van Thorn is op zondag vrij toegankelijk voor bezoekers van 13.00-17.00 uur tijdens de Abdijconcertino'. Een gevarieerde reeks ensembles in de abdijkerk die al vele jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn vormen.

De entree voor de zondag is €3,50 (kinderen tot 12 jaar gratis).

Er is voldoende parkeergelegenheid en u kunt vanaf het parkeerterrein gratis een paardentram nemen naar de Kerstmarkt en vice versa.

Kijk voor meer informatie op www.kerstmarktthorn.nl, dan wilt u Kerst in Thorn op zondag 16 december vast niet mislopen!

Datum
zondag 16 december 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
kasteelhoeve de Grote Hegge en historisch centrum van Thorn
Plaats
Thorn
Provincie
Limburg
 
Aantal kramen
70 kramen
Organisatie
Koninklijke Harmonie Thorn
Telefoon
0611192859


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top