Dagje weg naar Oosterblokker
dinsdag 26 september 2017

Dagje weg naar Oosterblokker


Er staan 4 evenementen gepland in Oosterblokker. Het eerst volgende evenement is 'Gezellige Vlooienmarkt'. Dit zou een leuk dagje weg naar Oosterblokker kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 1 oktober 2017 tussen 10:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Gezellige vlooienmarkt - Oosterblokker

Zondag 1 oktober is er weer een gezellige vlooienmarkt in Oosterblokker!

Er zijn diverse kramen met allerlei snuisterijen. Tweedehands kleding, kaarten, speelgoed, curiosa, sieraden, spulletjes uit grootmoeders tijd.

Waardevol of niet, zeldzaam, bijzonder of alledaags, het is steeds weer een verrassing. Wat voor de één geen waarde meer heeft,

kan voor de ander nog zeer bruikbaar zijn. En over de prijs valt hier altijd nog te onderhandelen!

U bent vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur welkom.

Entree 1 euro. Kinderen <12 jaar onder begeleiding gratis.

Meer informatie: www.ccp.nu

info@ccp.nu

Datum
zondag 1 oktober 2017
Tijd
10:00 t/m 16:00
 
Locatie
Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98
Plaats
Oosterblokker
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Cultureel Centrum Pancratius
Telefoon
0627076702

Meezingmiddag met bassie en bobo - Oosterblokker

Voor badkamerzangers, zangers in de auto, bruiloftzangers, valse zangers en een ieder die blij wordt van zingen…. organiseert Cultureel Centrum Pancratius een meezingmiddag onder leiding van Bassie en Bobo op zondag 15 oktober van 15.00-17.00 uur (met pauze).

Meezingen met het repertoire van: diverse Nederlandstalige artiesten zoals Zangeres zonder Naam, Jan Smit, Nick en Simon, Andre Hazes, Drukwerk, etc.. En diverse Engelstalig repertoire zoals van de Beatles, Stones, The Cats, Queen, John Denver, etc.

Wij als publiek kiezen een lied uit de bundel en onder bezielde leiding van Bassie en Bobo zingen we het lied allemaal mee. Of we nu goed of minder goed kunnen zingen, het gaat om het plezier en de ontmoeting. Teksten zijn goed mee te lezen, liedjes goed te doen, akoestiek geweldig en drankjes verkrijgbaar. Van zingen word je vrolijk, dus doe eens gek, kom en doe mee!

De entree is €3,50 per persoon, incl. consumptie, kinderen onder de 12 jaar vrij entree.

U kunt alvast kaarten reserveren via info@ccp.nu of bel: 06 270 76 702

De deur is open vanaf: 14.30 uur.

Bassie en Bobo:

Bas Berkhout: elektrische gitaar, akoestische gitaar, trekzak, banjo, mondharmonica, basgitaar, mandola, zang

Jeroen Aker: akoestische gitaar, mondharmonica, zang

Datum
zondag 15 oktober 2017
Tijd
15:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cultureel centrum Pancratius, Oosterblokker 98
Plaats
Oosterblokker
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Cultureel Centrum Pancratius
Telefoon
0627076702

Antiek- en brocante markt - Oosterblokker

Op zondag 29 oktober van 11:00 tot 17:00 uur wordt in het Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker weer een antiek- en brocante markt georganiseerd. Twee taxateurs zullen aanwezig zijn.

Kramen met glas, zilver, aardewerk en porselein, klein antiek, sieraden, brocante, etc. Tijdens de markt kunt u ook een kijkje nemen bij het taxeren van diverse voorwerpen. Leuke en zeldzame producten, voorwerpen en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis. Als deze konden spreken… Bent u nieuwsgierig naar een beschrijving van uw spullen? Regelmatig worden er zeldzame kunstvoorwerpen ontdekt. Of heeft u zekerheid nodig over de waarde van uw inboedel of erfenis? Speciaal voor de markt zullen taxateurs uw voorwerpen taxeren. Natuurlijk krijgt de bezoeker, indien bekend, ook de historie en afkomst van het voorwerp te horen. Tijdens de markt kan de taxateur u de waarde er van vertellen. Dus al u op zoek bent naar antieke voorwerpen of wanneer u iets thuis heeft liggen waar u graag een keer de waarde van wilt weten, breng dan zeker even een bezoek aan de markt.

Meer informatie: www.ccp.nu

Datum
zondag 29 oktober 2017
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98
Plaats
Oosterblokker
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Cultureel Centrum Pancratius
Telefoon
0627076702

Winterfair - Oosterblokker

Zondag 10 december van 11.00 -17.00 uur is er in het Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker een gezellige Winterfair, in de sfeervol ingerichte kerk – met kerstversiering, kerstmuziek en optredens van een gelegenheidsorkest.

Kramen met kerststukjes, kerstartikelen/ versieringen, kaarten, kaarsen, sieraden, kadopakketten, raamhangers, zoetigheden, cupcakes versieren, brocante, gedichten, allerlei cadeautjes ed.

Alles wat de kerstdagen zo gezellig maakt. De markt is op de beneden- en bovenverdieping van het cultureel centrum.

Tijdens deze winterfair is er een bar en buffet met heerlijke huisgemaakte erwtensoep (met roggebrood en spek), glühwein, oliebollen etc.

De toegang is 1 euro, kinderen <12 jaar onder begeleiding gratis. De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.

info@ccp.nu

Datum
zondag 10 december 2017
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98
Plaats
Oosterblokker
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Cultureel Centrum Pancratius
Telefoon
0627076702


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top