Dagje weg naar Oosterblokker
vrijdag 18 januari 2019

Dagje weg naar Oosterblokker


Er staat één evenement gepland in Oosterblokker. Het eerst volgende evenement is 'Grote Boekenmarkt Oosterblokker'. Dit zou een leuk dagje weg naar Oosterblokker kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 9 februari 2019 t/m zondag 10 februari 2019 tussen 10:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Grote boekenmarkt - Oosterblokker

In Cultureel Centrum Pancratius wordt op zaterdag 9 en zondag 10 februari voor de 28e keer de bekende boekenmarkt gehouden.

Ook deze keer zal er weer een Rad van Fortuin zijn.

Afgelopen jaar zijn er weer heel veel boeken binnengekomen. Vrijwilligers zijn straks druk bezig om deze allemaal op thema te sorteren. Romans, kinderboeken, geschiedenis, sport, koken, reizen, koningshuis, boekenweekgeschenk, godsdienst, noem het maar op. In de afgelopen jaren groeide de markt uit tot een begrip onder boekenliefhebbers. De markt is op de boven- én benedenverdieping. U kunt hier lekker struinen ín en langs de kramen met boeken. Voor een vriendelijk prijsje kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent. Niet alleen boeken maar ook CD’s, LP’s, puzzels en speelgoed zijn voor een prikkie te bemachtigen. Deze keer zal er ook een Rad van Fortuin zijn, waar verschillende prijsjes mee te winnen zijn. Voor de kinderen zijn er op de bovenverdieping de kinderboeken, speelgoed en cupcakes versieren.

De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het gebouw en inrichting. Voor het aangenaam verpozen, is er als vanouds koffie/thee, broodjes en vergeet vooral de heerlijke soep niet. De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.

Op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Iedere bezoeker krijgt 1 (gratis) lootje voor het Rad van Fortuin.

Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar onder begeleiding van een volwassene, gratis.

Cultureel Centrum Pancratius Oosterblokker

Oosterblokker 98 - 1696 BK Oosterblokker

www.ccp.nu

Datum
zaterdag 9 februari 2019 t/m zondag 10 februari 2019
Tijd
10:00 t/m 16:00
 
Locatie
Oosterblokker 98, 1696BK
Plaats
Oosterblokker
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Cultureel Centrum Pancratius
Telefoon
0627076702


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top