Dagje weg naar Odijk
maandag 20 mei 2019

Dagje weg naar OdijkTuinbraderie 2019 - Odijk

Zaterdag 18 en Zondag 19 mei wordt weer de bekende Tuinbraderie gehouden.

De TuinBraderie is een niet meer weg te denken gezellig evenement: ‘bekend tot ver buiten de regio’. Standhouders komen uit het hele land met planten en vanalles wat te maken heeft met de tuin. Heel even leek de TuinBraderie niet door te gaan. Vanuit het dorp is het initiatief genomen het evenement weer van en voor Odijk te maken.

Zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 vindt de 28e editie plaats; over ongeveer 50 dagen dus… Er wordt hard gewerkt aan de werving van standhouders. Het wordt wederom een TuinBraderie met prachtige stands, mooie planten, bloemen en versieringen. Maar XL Evenementen voegt direct iets nieuws toe: (sport)verenigingen, scholen en ‘goede doelen’ uit Odijk, Werkhoven en Bunnik worden uitgenodigd en krijgen ruimte zich -gratis- te presenteren, er komen laagdrempelige kinderattracties, de gemeentelijke horeca krijgt de gelegenheid bezoekers te verwennen en er komt een podium waarop muzikale initiatieven uit de gemeente zich kunnen laten horen.

Het moet een feest worden. Een jaarlijks feest wat je niet mag missen!

Wij vragen alle verenigingen of bedrijven uit de gemeente Bunnik die zich willen presenteren op deze TuinBraderie zich te melden.

Wilt u meer weten:

www.XL-evenementen.nl

Info@XL-evenementen.nl

06-12913917

Datum
zaterdag 18 mei 2019 t/m zondag 19 mei 2019
Tijd
10:00 t/m 17:00
 
Locatie
Singel
Plaats
Odijk
Provincie
Utrecht
 
Aantal kramen
80 kramen
Organisatie
XL Evenementen
Telefoon
06-12913917


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top