Dagje weg naar Nijmegen
vrijdag 19 april 2024

Dagje weg naar Nijmegen


Er staat één evenement gepland in Nijmegen. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Valkhofpark in Nijmegen'. Dit zou een leuk dagje weg naar Nijmegen kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 1 september 2024 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt valkhofpark - Nijmegen

Op zondag 1 september 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Valkhofpark in Nijmegen. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Valkhofpark in Nijmegen

Wanneer: 1 september 2024 van 11:00 tot 17:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 1 september 2024
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Kelfkensbos 59, 6511 TB
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0634281463


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top