Dagje weg naar Nijmegen
donderdag 26 mei 2022

Dagje weg naar Nijmegen


Er staat één evenement gepland in Nijmegen. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Valkhofpark Nijmegen'. Dit zou een leuk dagje weg naar Nijmegen kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 4 september 2022 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt valkhofpark - Nijmegen

Het Valkhofpark in Nijmegen is de perfecte locatie voor alweer de zesde editie van de Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 4 september 2022
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Kelfkensbos 59
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0627139083


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top