Dagje weg naar Luttelgeest
woensdag 12 augustus 2020

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staat één evenement gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land!'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 4 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020 tussen 9:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land! - Luttelgeest

Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van het Mangrovebos. Deze zomervakantie kun jij het gewoon allemaal beleven in één dag en op één locatie: Junglepark de Orchideeën Hoeve! Door de ANWB al negen jaar op rij verkozen tot ‘Leukste uitje van Flevoland’.

Ontmoet de dieren

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg oog in oog te staan met de nieuwe stokstaartjes, mag je de reusachtige riviermonsters zelf een garnaaltje voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.

1001 avonturen

Maak je vakantie-avontuur in de Orchideeën Hoeve compleet met lekker eten en drinken in de ‘Zwevende’ Bloementuin, leef je helemaal uit in de waterrijke speeltuin of schuif dagelijks om 11:30 of 14:00 uur aan bij de jungleshow ‘Beestachtig mooi’ in het Jungletheater. Nieuw deze zomer is de JungleRally: een avontuurlijke speeltuin waar de jongste avonturiers worden uitgedaagd met water, zand en actie!

Let op: het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige zomerprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

Datum
zaterdag 4 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
oosterringeweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top