Dagje weg naar Luttelgeest
dinsdag 11 december 2018

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staan 2 evenementen gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor vrijdag 7 december 2018 t/m zondag 23 december 2018 tussen 10:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Kerstmarkt in de orchideeën hoeve - Luttelgeest

Bezoek van 7 tot en met 23 december 2018 de magische WinterDroom in de Orchideeën Hoeve en geniet van al het goede wat kerst in zich heeft. Shop naar hartenlust op de overdekte kerstmarkt, swing mee met de live muziek en verwonder u tijdens de sprookjesachtige kaarsjesavonden!

Overdekte kerstmarkt

Zodra u WinterDroom binnenstapt wordt u betoverd door de behaaglijke warmte, de sfeervolle kerstklanken en de herkenbare geur van dennengroen. Op de overdekte kerstmarkt gonst het van de gezelligheid. Meer dan veertig wisselende standhouders hebben van 7 tot en met 23 december hun kraampjes gevuld met allerlei lekkernijen, ambachtelijke producten en leuke accessoires. Te midden van de markt ligt het knusse horecaplein, waar u heerlijk kunt bijkomen onder het genot van een warme chocolademelk en een huisgemaakte erwtensoep.

Sprookjesachtige kaarsjesavonden

Wie geen genoeg krijgt van kerstsfeer kan zijn WinterDroom vervolgen in het tropische park vol bijzondere bloemen, planten en dieren. Laat u leiden door talloze droomwerelden die tot in de puntjes zijn versierd met talloze lampjes, fonteinen en sfeervolle decors. Traditiegetrouw vormen de tien sprookjesachtige kaarsjesavonden weer het hoogtepunt van WinterDroom. Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december wordt het hele park van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns.

Kijk voor het volledige programma, entreeprijzen en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

Datum
vrijdag 7 december 2018 t/m zondag 23 december 2018
Tijd
10:00 t/m 18:00
 
Locatie
De Orchideeën Hoeve
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875

Winterdroom, het decemberuitje voor het hele gezin! - Luttelgeest

Bezoek van 7 tot en met 26 december 2018 de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de gezellige kerstmarkt en droom samen met jouw familie weg in de betoverende ‘Zwevende’ Bloementuin. Sfeervolle optredens van kerstkoren, lekkere wintergerechten en duizenden twinkelende lampjes maken het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve compleet en laten jou genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Droomwerelden

Volg de bijzondere routes door het tropische park en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met duizenden tropische vlinders en bewonder de exclusieve expositie ‘Arts of Nature’. Aan het einde van de route beland je van 7 tot en met 23 december op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en hebbedingetjes.

Magisch lichtjesfeest

Al vierendertig jaar vormen de sprookjesachtige kaarsjesavonden het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december 2018 wordt het hele park van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen! Een kaartje voor kaarsjesavond kost € 6,50 voor volwassenen en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,00. Bezoekers met een geldig dagentreebewijs en kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl/kerst

Datum
vrijdag 7 december 2018 t/m woensdag 26 december 2018
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
De Orchideeën Hoeve
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top