Dagje weg naar Luttelgeest
donderdag 19 april 2018

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staan 2 evenementen gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Meivakantie: ontdek de sterren van de jungle'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor vrijdag 27 april 2018 t/m zondag 13 mei 2018 tussen 9:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Meivakantie: ontdek de sterren van de jungle - Luttelgeest

Stem deze meivakantie, van 27 april tot en met 13 mei, jouw kompas af op de geheel overdekte jungletuinen van de Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig dagje uit vol avontuur! Fladder mee met de tropische vlinders, ontmoet de sterren van het nieuwe Makirijk, voel je een echte ranger in de waterrijke speeltuin en strijk neer in het Jungletheater voor de spannende Junglefreakshow.

Een jungle vol avontuur

Tijdens de meivakantie ontmoet je al rennend, wandelend of rijdend vanzelf de pareltjes in het tropische park. Voer samen met jouw familie de grappige eendjes, fladder mee met duizenden vlinders en ontdek de talenten van de jungle met Freek Ducks speurtocht of bij de superspannende Junglefreakshow.

Junglefreakshow

Durf jij een sprinkhaan te eten, ken je de talenten uit de jungle en ben je niet bang voor een leguaan? Bemachtig dan een plaats bij de Junglefreakshow in het Jungletheater en laat zien dat je een echte ranger bent! In een halfuur tijd word je tijdens de show uitgedaagd met jungle-opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait, maar ook om snelheid en lef. Van vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei is de show bij te wonen om 13:30 en 15:00 uur.

Nieuwe speurtocht

In de nieuwe speurtocht neemt het dappere eendje Freek Duck de jongste bezoekers mee op talentenjacht door de tuinen. Wanneer de avonturiers in de dop zich een weg weten te banen langs avontuurlijke paden, clowneske lori’s en fladderende vlinders kunnen ze Freek helpen aan de titel ‘Ster van de Jungle’. Dit jaar is er voor het eerst ook een aangepaste speurtocht voor de allerkleinsten met makkelijke vragen en puzzels. Beide speurtochten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de tuinen voor € 1,00 en is inclusief een klein presentje na afloop.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de meivakantie op www.orchideeenhoeve.nl.

Datum
vrijdag 27 april 2018 t/m zondag 13 mei 2018
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875

Moederdagtip! een dagje orchideeën hoeve - Luttelgeest

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw moeder op Moederdag? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek bijzondere bloemen, voer samen de grote roodstaartmeervallen, bewonder ontelbare kleurrijke fladderaars en droom weg onder een wolk van duizenden zomerbloeiers.

Speciaal voor jouw moeder heeft de Orchideeën Hoeve tussen 12:00 en 16:00 uur in de Pura Vidabar een gratis cocktail klaarstaan. Terwijl jouw moeder geniet van haar tropische versnapering maakt de bloemstylist een fleurig cadeautje klaar die jouw moeder gratis mee naar huis mag nemen.

Zin om de dag compleet te maken met een smakelijk thee- of luncharrangement? Reserveer dan het arrangement ‘Luxe Lunch’ of ‘Sweet Mama’. De Luxe Lunch wordt verzorgd in het sfeervolle serre-restaurant en bestaat uit diverse broodsoorten, kazen, vleeswaren, een kroket en twee keer koffie en thee. Het arrangement ‘Sweet Mama’ wordt geserveerd in de sprookjesachtige Zwevende Bloementuin en bestaat uit een uur lang onbeperkt koffie of thee en overheerlijke zoete en harige hapjes. Bekijk op www.orchideeenhoeve.nl voor de prijzen of neem contact op met de Orchideeën Hoeve via 0527-202875. Reserveren voor de arrangementen is verplicht.

Datum
zondag 13 mei 2018
Tijd
10:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top