Dagje weg naar Luttelgeest
zondag 14 augustus 2022

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staat één evenement gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Ga op jungle-expeditie tijdens jouw zomervakantie'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 9 juli 2022 t/m zondag 28 augustus 2022 tussen 10:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Ga op jungle-expeditie tijdens jouw zomervakantie - Luttelgeest

Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en rondfladderende lori’s voeren: voor een dagje in de tropen hoef je de grens helemaal niet over. In de Orchideeën Hoeve, gelegen in Flevoland, verschuilt zich een imposante junglewereld waar jij samen met jouw familie de leukste avonturen beleeft deze zomervakantie.

Uitje voor het hele gezin

Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de rivier griezels en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Speciaal vakantieprogramma

Begint jouw avonturiersmaag al te knorren? Vergeet niet om op tijd een tussenstop in de ‘Zwevende’ Bloementuin te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of om de reis te vervolgen door de jungle. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor een meterslange slang of een harige vogelspin? Schuif dan tijdens de zomervakantie aan bij de dagelijkse jungle griezelshow om 12:00 of 14:00 uur in het Jungletheater. Let op! Het aantal plaatsen in het Jungletheater is beperkt. Vol = Vol. Benieuwd wat de maki’s zoal bezig houdt, waarom ze zoveel zonnen of wat ze eten? Om 13:15 uur vertelt onze makiverzorger bij het makirijk alles over onze rondspringende maki’s bij het Makirijk.

Het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige zomerprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

Maandag t/m zondag - 09:30 tot 18:00 uur

Kinderen t/m 2 jaar - Gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar - € 9,95

Volwassenen - € 16,50

Ga deze zomervakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijk jungle-avontuur in eigen land!

Datum
zaterdag 9 juli 2022 t/m zondag 28 augustus 2022
Tijd
10:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top