Dagje weg naar Luttelgeest
zondag 19 november 2017

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staan 2 evenementen gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor vrijdag 8 december 2017 t/m zaterdag 23 december 2017 tussen 9:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Kerstmarkt in de orchideeën hoeve - Luttelgeest

Wie in december op zoek is naar gezelligheid, warmte en sfeer kan zijn hart ophalen op de gratis toegankelijke kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve. Van 8 t/m 23 december 2017 kun jij in dit geheel overdekte park shoppen bij meer dan veertig verschillende kraampjes die gevuld zijn met o.a. accessoires, speelgoed, houtsnijwerk, lekkernijen en ambachtelijke producten.

Magisch verlichte tuinen

Nadat jij je decemberlijstje bij elkaar hebt geshopt kun je lekker bijkomen op het horecaplein met een warme chocolademelk of een lekkere kop snert. Daarna is het natuurlijk tijd om het park verder te ontdekken. Bezoek de magische verlichte tuinen met allerlei bloemen, planten en dieren, laat je betoveren op de magische kaarsjesavonden of boek een gezellige kerstworkshop bloemschikken. Kijk voor meer informatie en alle decemberactiviteiten in de Orchideeën Hoeve op www.orchideeenhoeve.nl.

Datum
vrijdag 8 december 2017 t/m zaterdag 23 december 2017
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875

Bezoek het magische ‘winterdroom’ in de orchideeën hoeve - Luttelgeest

Bezoek van 8 tot en met 26 december 2017 het magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de kerstmarkt die gonst van de gezelligheid en droom samen met jouw familie weg in de betoverende ‘Zwevende’ Bloementuin. Sfeervolle optredens van kerstkoren, lekkere wintergerechten en duizenden twinkelende lampjes maken het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve compleet en laten jong en oud genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Droomwerelden

Volg de bijzondere routes door de tropische tuinen en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met de tropische vlinders en strijk neer onder de prachtige bloemenhemels. Aan het einde van de route beland je op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en snuisterijen.

Magisch lichtjesfeest

Al drieëndertig jaar vormen de sprookjesachtige kaarsjesavonden het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Op vr. 8, za. 9, do. 14, vr. 15, za. 16, zo. 17, wo. 20, do. 21, vr. 22 en za. 23 december worden alle tuinen van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen!

Kijk voor data, prijzen en meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl/kerst

Datum
vrijdag 8 december 2017 t/m dinsdag 26 december 2017
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top