Dagje weg naar Luttelgeest
zaterdag 20 oktober 2018

Dagje weg naar Luttelgeest


Er staan 2 evenementen gepland in Luttelgeest. Het eerst volgende evenement is 'Ga deze herfstvakantie op avontuur in het grootste junglepark van Europa!'. Dit zou een leuk dagje weg naar Luttelgeest kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 13 oktober 2018 t/m zondag 28 oktober 2018 tussen 9:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Ga deze herfstvakantie op avontuur in het grootste junglepark van europa! - Luttelgeest

Trek deze herfstvakantie - van 13 tot en met 28 oktober - jouw avonturiersschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in het grootste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Dwaal over geheime junglepaden, maak jouw vakantieselfie met een papegaai op je hoofd, ravot in de waterrijke speeltuin en overwin je diepste angsten bij de gloednieuwe herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Jouw herfstvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

Speciale herfstvakantieshow

Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een leguaan of een meterslange tijgerpython? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats bij de speciale herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’ en ontmoet de griezeligste dieren uit de jungle. Met een draai aan het griezelrad ontdek jij wat er op het menu staat van een kaaiman, heb jij de kans het favoriete hapje van de vogelspin te proeven en ben jij misschien wel de uitverkorene om te assisteren bij het vasthouden van een slang! Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

Overdekte speeltuin

Klimmen en klauteren doe je deze herfstvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de kinderen op talentenjacht met ‘Freek Duck’, waarmee ze de spannendste plekjes in het park ontdekken en allerlei dieren ontmoeten.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma en showtijden op www.orchideeenhoeve.nl

Datum
zaterdag 13 oktober 2018 t/m zondag 28 oktober 2018
Tijd
9:00 t/m 18:00
 
Locatie
Oosterringweg 34 in Luttelgeest - De Orchideeën Hoeve
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875

Kerstmarkt in de orchideeën hoeve - Luttelgeest

Bezoek van 7 tot en met 23 december 2018 de magische WinterDroom in de Orchideeën Hoeve en geniet van al het goede wat kerst in zich heeft. Shop naar hartenlust op de overdekte kerstmarkt, swing mee met de live muziek en verwonder u tijdens de sprookjesachtige kaarsjesavonden!

Overdekte kerstmarkt

Zodra u WinterDroom binnenstapt wordt u betoverd door de behaaglijke warmte, de sfeervolle kerstklanken en de herkenbare geur van dennengroen. Op de overdekte kerstmarkt gonst het van de gezelligheid. Meer dan veertig wisselende standhouders hebben van 7 tot en met 23 december hun kraampjes gevuld met allerlei lekkernijen, ambachtelijke producten en leuke accessoires. Te midden van de markt ligt het knusse horecaplein, waar u heerlijk kunt bijkomen onder het genot van een warme chocolademelk en een huisgemaakte erwtensoep.

Sprookjesachtige kaarsjesavonden

Wie geen genoeg krijgt van kerstsfeer kan zijn WinterDroom vervolgen in het tropische park vol bijzondere bloemen, planten en dieren. Laat u leiden door talloze droomwerelden die tot in de puntjes zijn versierd met talloze lampjes, fonteinen en sfeervolle decors. Traditiegetrouw vormen de tien sprookjesachtige kaarsjesavonden weer het hoogtepunt van WinterDroom. Op za. 8, zo. 9, do. 13, vr. 14, za. 15, zo. 16, do. 20, vr. 21, za. 22 en zo. 23 december wordt het hele park van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns.

Kijk voor het volledige programma, entreeprijzen en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl

Datum
vrijdag 7 december 2018 t/m zondag 23 december 2018
Tijd
10:00 t/m 18:00
 
Locatie
De Orchideeën Hoeve
Plaats
Luttelgeest
Provincie
Flevoland
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
De Orchideeën Hoeve
Telefoon
0527-202875


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top