Dagje weg naar Gouda
woensdag 27 september 2023

Dagje weg naar Gouda


Er staat één evenement gepland in Gouda. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt De Markt in Gouda'. Dit zou een leuk dagje weg naar Gouda kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 1 oktober 2023 tussen 12:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt de markt - Gouda

Op zondag 1 oktober 2023 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: De Markt in Gouda

Wanneer: 1 oktober 2023 van 12:00 tot 18:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 1 oktober 2023
Tijd
12:00 t/m 18:00
 
Locatie
De Markt Gouda
Plaats
Gouda
Provincie
Zuid-Holland
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0634281463


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top