Dagje weg naar Gouda
woensdag 19 juni 2024

Dagje weg naar Gouda


Er staan 2 evenementen gepland in Gouda. Het eerst volgende evenement is 'Gouds Montmartre'. Dit zou een leuk dagje weg naar Gouda kunnen zijn, het evenement staat gepland voor woensdag 5 juni 2024 t/m woensdag 28 augustus 2024 tussen 9:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Gouds montmartre - Gouda

Op het Marktplein van Gouda, rondom het eeuwenoude Goudse Stadhuis, wordt er elke woensdag van juni t/m augustus een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Bijzondere, zeldzame voorwerpen uit 'grootmoeders tijd' en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis, je vindt het in hartje Gouda! Het wemelt bij het Gouds Montmartre dan ook van de spullen van vroeger. Tijdens het Gouds Montmartre staan er 140 kramen met unieke items: van Gouds Plateel, historische boeken, lp's tot mooie vintage sieraden, Royal Albert serviezen en interieur verfraaiers, je kunt het in Gouda vinden mits je goed snuffelt en struint tussen de kramen.

Toeristen, dagjesmensen, maar ook de Goudse bevolking weet de weg te vinden naar deze curiosamarkt. Het Goudse Montmartre is qua omvang, frequentie (zo’n zestien afleveringen per jaar) en aantal bezoekers (4.000 per keer) uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in de open lucht op het gebied van antiek en curiosa. Op zoek naar een koopje, cadeau voor een verjaardag of een apart uniek, antiek object? Bezoek dan de Goudse Montmartre!

Datum
woensdag 5 juni 2024 t/m woensdag 28 augustus 2024
Tijd
9:00 t/m 16:00
 
Locatie
De Markt, Markt 58, 2801 JM Gouda
Plaats
Gouda
Provincie
Zuid-Holland
 
Aantal kramen
140 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend

Zeldzaam mooi markt de markt - Gouda

Op zondag 6 oktober 2024 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: De Markt in Gouda

Wanneer: 6 oktober 2024 van 12:00 tot 18:00 uur

Toegang: gratis

Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Datum
zondag 6 oktober 2024
Tijd
12:00 t/m 18:00
 
Locatie
De Markt Gouda
Plaats
Gouda
Provincie
Zuid-Holland
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0634281463


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top