Dagje weg naar Engelen
maandag 23 september 2019

Dagje weg naar Engelens weeknd - Engelen

Bruisend Engelen gaat als een speer en de 1e editie gaan we  ervoor dat er 50 marktramen zijn gevuld. Bruisend Engelen is vrij toegankelijk en maakt deel uit van het dorpsfeest Engelens Weeknd. Dat plaats vind op 19 tot en met 22 september 2019 in het schitterende Engelen. Een weekend vol met activiteiten zoals een Gooische Bingo, kermis attracties, Kinderplein, Volleybaltoernooi, Feestavonden, seniorenlunch en natuurlijke de braderie Bruisend Engelen!

Naast de festiviteiten willen we ook een podium bieden aan lokale bedrijven, stichtingen, verenigingen of organisaties om zichzelf te kunnen presenteren aan alle inwoners. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er plek is voor culturele initiatieven, kunstenaars, ambachtslieden en duurzame projecten te mogen begroeten tijdens het Weeknd! Bruisend Engelen is de mogelijkheid om kennis te maken met lokale initiatieven, lokale producten en ondernemers uit Engelen, Bokhoven en omgeving.

Mocht je nog vragen hebben of wil je jouw product of initiatief presenteren, neem dan gerust contact met ons op! Let op schrijf jezelf snel!

Met vriendelijke groet,

Erol van den Bergh

Voorzitter Stichting Culivent

Tel. 06-23062813

Email. engelensfestival@gmail.com

DINNERSHOW HELEMAAL HEPPIE /// FOODTOUR ENGELEN /// ENGELGENS WEEKND

Datum
zondag 22 september 2019
Tijd
12:00 t/m 18:00
 
Locatie
Engelerpark 4 5221 AM 's-Hertogenbosch
Plaats
Engelen
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
50 kramen
Organisatie
Engelens Weeknd
Telefoon
0623062813


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top