Dagje weg naar Eersel
donderdag 7 december 2023

Dagje weg naar Eersel


Er staat één evenement gepland in Eersel. Het eerst volgende evenement is 'Kerstmarkt Eersel'. Dit zou een leuk dagje weg naar Eersel kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 10 december 2023 tussen 12:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Kerstmarkt - Eersel

De historische Markt met zijn kinderkopjes, historische panden en Mariakapel én de aansluitende Nieuwstraat lenen zich uitstekend voor een middag kerstshoppen in een nostalgische stijl. Bij ruim zeventig kramen kun je terecht voor de leukste cadeaus en kerstdecoratie. Uniek, handgemaakt en lokaal.

Van alles te beleven!

Tijdens het struinen langs de vele kraampjes bewegen veel bezoekers mee op het ritme van de doedelzakmuziek. Een andere publiekstrekker is de ice carver. Van dichtbij kunnen bezoekers zien hoe met een kettingzaag, verschillende frezen en beitels een helder ijsblok wordt omgetoverd tot een prachtig ijsbeeld. Je kunt met de paardentram een rondje door het dorp maken, er lopen ezeltjes en je komt ook nog Jozef en Maria met hun ezeltje tegen. In het Protestantse kerkje neemt de verhalenverteller je mee in de prachtigste verhalen. Krankjorum zorgt tussendoor voor vrolijke klanken en de kerstman heeft het druk met lekkers uitdelen. Kortom, er is veel te zien en te beleven.

Datum
zondag 10 december 2023
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Eersel
Plaats
Eersel
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
70 kramen
Organisatie
Visit Eersel
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top