Dagje weg naar Cuijk
zondag 5 april 2020

Dagje weg naar Cuijk


Er staan 3 evenementen gepland in Cuijk. Het eerst volgende evenement is 'Foodtour'. Dit zou een leuk dagje weg naar Cuijk kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 17 mei 2020 tussen 12:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Foodtour - Cuijk

Op zondag 19 mei 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt een Food & Hospitality evenement georganiseerd door studenten van ROC de Leijgraaf als afstudeerproject in samenwerking met een 30-tal centrumondernemers van Cuijk. Een stempelkaart met bijbehorende kleur looproute is de basis voor dit evenement. U kunt bij diverse zaken uw kaart bestellen en betalen, of online uw kaart bestellen zodat u zeker bent van deelname. Mis deze jaarlijkse culinaire wandeling door Cuijk niet en bestel uw kaarten tijdig ! Door het grote aantal deelnemende bedrijven zijn er diverse routes die u kunt volgen. Welke route u wilt volgen bepaald u zelf. Routes worden aangegeven met een kleur. Tijdens de dag zelf staan bij de entree de routes (die jaarlijks verschillend zijn) aangegeven. Op vertoon van uw aankoopbewijs ontvangt u uw stempelkaart van uw route naar keuze en kunt u van start. De deelnemende bedrijven hebben hun locatie gemarkeerd met ballonnen in uw kleur stempelkaart. Voor slechts €11 kunt u genieten van een heerlijk culinair evenement met gerechtjes van verschillende bedrijven en entertainment gedurende de hele wandelroute.

Datum
zondag 17 mei 2020
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cuijk centrum
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Organisatie
Centrummanagement Cuijk

keigoed - Cuijk

Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend. Uiteraard ontbreken de springkussens en gezellige terrassen niet.

Datum
zondag 7 juni 2020
Tijd
10:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cuijk centrum
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
100 kramen
Organisatie
Centrummanagement Cuijk

Midwinter shoppen - Cuijk

Gezellig Kerstinkopen doen op vrijdag zaterdag en zondag 18-19 en 20 dember in het centrum van Cuijk.

Uiteraard is er muziek en zijn er diverse kerstoptredens.

winkels vrijdag en zaterdag normale tijd open, zondag van 12-17 uur

Datum
vrijdag 18 december 2020 t/m zondag 20 december 2020
Tijd
10:00 t/m 18:00
 
Locatie
Cuijk centrum
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Organisatie
Centrummanagement Cuijk


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top