Dagje weg naar Cuijk
dinsdag 26 maart 2019

Dagje weg naar Cuijk


Er staan 3 evenementen gepland in Cuijk. Het eerst volgende evenement is 'Foodtour'. Dit zou een leuk dagje weg naar Cuijk kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 19 mei 2019 tussen 12:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Foodtour - Cuijk

Op zondag 19 mei 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt een Food & Hospitality evenement georganiseerd door studenten van ROC de Leijgraaf als afstudeerproject in samenwerking met een 30-tal centrumondernemers van Cuijk. Een stempelkaart met bijbehorende kleur looproute is de basis voor dit evenement. U kunt bij diverse zaken uw kaart bestellen en betalen, of online uw kaart bestellen zodat u zeker bent van deelname. Mis deze jaarlijkse culinaire wandeling door Cuijk niet en bestel uw kaarten tijdig ! Door het grote aantal deelnemende bedrijven zijn er diverse routes die u kunt volgen. Welke route u wilt volgen bepaald u zelf. Routes worden aangegeven met een kleur. Tijdens de dag zelf staan bij de entree de routes (die jaarlijks verschillend zijn) aangegeven. Op vertoon van uw aankoopbewijs ontvangt u uw stempelkaart van uw route naar keuze en kunt u van start. De deelnemende bedrijven hebben hun locatie gemarkeerd met ballonnen in uw kleur stempelkaart. Voor slechts €11 kunt u genieten van een heerlijk culinair evenement met gerechtjes van verschillende bedrijven en entertainment gedurende de hele wandelroute.

Datum
zondag 19 mei 2019
Tijd
12:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cuijk centrum
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Organisatie
Centrummanagement Cuijk

Vierdaagsefeest - Cuijk

VierdaagseFeest Cuijk is de afgelopen decennia uitgegroeid van een gezellige doortocht op vrijdag tot een heuse feestweek. Een cultureel en sportief evenement met regionale en zelfs landelijke uitstraling. Al ruim tachtig jaar is Cuijk (na Nijmegen) de grootste en belangrijkste etappeplaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen. Dat mag gevierd worden! We zijn er tenslotte hartstikke trots op. Zien we jou op de Maaskade tijdens VierdaagseFeest Cuijk?

Datum
donderdag 13 juni 2019 t/m woensdag 19 juni 2019
Tijd
10:00 t/m 23:00
 
Locatie
Maaskade en centrum Cuijk
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Organisatie
Centrummanagement Cuijk

keigoed - Cuijk

Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend. Uiteraard ontbreken de springkussens en gezellige terrassen niet.

Datum
zondag 16 juni 2019
Tijd
10:00 t/m 17:00
 
Locatie
Cuijk centrum
Plaats
Cuijk
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
100 kramen
Organisatie
Centrummanagement Cuijk


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top