Dagje weg naar 's-hertogenbosch
zaterdag 20 oktober 2018

Dagje weg naar 's-hertogenbosch


Er staan 2 evenementen gepland in 's-hertogenbosch. Het eerst volgende evenement is 'WeddingFair Den Bosch'. Dit zou een leuk dagje weg naar 's-hertogenbosch kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 4 november 2018 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Weddingfair den bosch - 's-hertogenbosch

De enige echte midden- brabantse Trouwbeurs voor bruid en bruidegom! Op zondag 4 november in het Jheronimus Bosch Art Center in hartje Den Bosch.

Je kunt je gezellig oriënteren en voorbereiden op je trouwdag.

40 bedrijven halen uit de kast om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken! Alle bezoekers ontvangen een goodiebag met de trouwagenda en het blad Huwelijk. De eerste 100 bruiden ontvangen bovendien het blad Bruid en Bruidegom gratis. Je kunt gratis onder begeleiding van een stylist een 3-D moodboard maken met de sfeerimpressie van jouw dag. Gratis entree. Neem je partner mee, je hebt de mogelijkheid om het speelveld te bekijken. informatie op de website: www.weddingfair.nl, www.pinterest.com/weddingfair/ of www.facebook.com/weddingfair.nl

Datum
zondag 4 november 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Jeroen Boschplein 2, 5211 ML 's-Hertogenbosch
Plaats
's-hertogenbosch
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
WeddingFair
Telefoon
06-53785760

Trouwbeurs weddingfair den bosch - 's-hertogenbosch

Kom gezellig naar de beurs in Den Bosch. De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.Het begint met een droom. Na al die jaren is het zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs komt je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

Datum
zondag 4 november 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Jheronymus Bosch Art Centre Adres: Jeroen Boschplein 2, 5211 ML
Plaats
's-hertogenbosch
Provincie
Noord-Brabant
 
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top