Koopzondag Sudwest-Fryslan 2024
zondag 14 juli 2024

Koopzondag Sudwest-Fryslan

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Sudwest-Fryslan' in 2024 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Sudwest-Fryslan.
Mocht een koopzondag in Sudwest-Fryslan niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!


2024
Koopzondag Sudwest-Fryslan - data onder voorbehoud
Plaats/Regio JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec
 

Holle Poarte Makkum, It Soal Workum, De Kuilart Koudum, De Potten Sneek, supermarkten in bijna alle steden en dorpen en winkels op jachthavens zijn vrijwel alle zondagen geopend.

7
14
21
28
4
11
18
25
3
10
17
24
1
7
14
21
27
28
5
9
12
20
26
2
9
16
23
30
7
14
21
28
4
11
18
25
1
8
15
22
29
6
13
20
27
3
10
17
24
1
8
15
22
26
29
Tip: Kantel je scherm om meer maanden met koopzondagen te bekijken
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Sudwest-Fryslan pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!
In Sudwest-Fryslan zijn op een koopzondag de (meeste) winkels open tussen 12:00 en 17:00
De data voor de gemeente Sudwest-Fryslan zijn bijgewerkt op 31 december 2023
Lees hier 3 belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen!

Winkelen in Sudwest-Fryslan

Súdwest-Fryslân is een gemeente in de provincie Friesland. De gemeente is behoorlijk groot en heeft meer dan 80.000 inwoners. Qua oppervlakte is Súdwest-Fryslân de grootste gemeente. Dit is niet alleen land, Súdwest-Fryslân bestaat namelijk ook voor een groot deel uit water. Een koopzondag in Súdwest-Fryslân is net even wat anders dan een koopzondag in andere delen van Nederland. Een koopzondag in Súdwest-Fryslân is dan ook zeker een uniek dagje uit. Súdwest-Fryslân bestaat uit veel verschillende dorpen en meren die het bezoeken waard zijn. De belangrijkste winkelgebieden zijn: Bolsward, Dorp Heeg, Holle Poarte Makkum en Sneek.

Bolsward

Bolsward is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân. Bolsward heeft meer dan 10.000 inwoners. Bolsward is een mooi en authentieke stad. De sfeer is erg gezellig. Dit zult u goed merken tijdens een koopzondag Bolsward. U hoeft tijdens een koopzondag in Bolsward niet alleen te winkelen. Bolsward heeft namelijk een aantal mooie gebouwen die het bezoeken waard zijn, zoals het stadhuis van Bolsward of de Martinikerk.

Dorp Heeg

Heeg is een mooi dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeg bestaat uit meer dan 2000 inwoners. Ondanks dat de gemeente erg klein is het toch zeker de moeite waard om een bezoek te brengen tijdens een Koopzondag in Heeg. De sfeer is er uniek. Ook zijn er een aantal kerken die zeker het bezoeken waard zijn tijdens een koopzondag in Heeg, namelijk de Ichthuskerk en de Sint-Jozefkerk.

Sneek

Sneek is de grootste stad in de gemeente Súdwest-Fryslân. De stad heeft ongeveer 33.000 inwoners. Sneek ligt naast een groot meer dat vernoemd is naar de stad: het Sneekermeer. Sneek staat vooral bekend om de bekende Sneekweek. In zomer zijn er dan ook veel toeristen te vinden in de stad. Er is veel te zien en te doen in de stad en tijdens een koopzondag in Sneek zult u zich dan ook zeker niet vervelen. U kunt een dagje winkelen goed combineren met het bezoeken van de bezienswaardigheden in Sneek of een dagje luieren aan het Sneekermeer. Er zijn uitstekende ingrediënten voor een geslaagde Koopzondag in Sneek.Gemeente Sudwest-Fryslan website:

www.gemeentesudwestfryslan.nlPlaatsen gemeente Sudwest-Fryslan:
Bolsward, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel, Loënga, Offingawier, Sneek, Ysbrechtum
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top