Koopzondag Stichtse Vecht 2023
donderdag 7 december 2023

Koopzondag Stichtse Vecht

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Stichtse Vecht' in 2023 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Stichtse Vecht.
Mocht een koopzondag in Stichtse Vecht niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Stichtse Vecht.

2023
Koopzondag Stichtse Vecht - data onder voorbehoud
Plaats/Regio JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec
 

Winkelcentrum Bisonspoor

29
26
26
30
25
30
27
24
29
26
3
10
17
24
31
Tip: Kantel je scherm om meer maanden met koopzondagen te bekijken
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Stichtse Vecht pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!
In Stichtse Vecht zijn op een koopzondag de (meeste) winkels open tussen 12:00 en 17:00
De data voor de gemeente Stichtse Vecht zijn bijgewerkt op 16 januari 2023
Lees hier 3 belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen!

Winkelen in Stichtse Vecht

Stichtse Vecht is een gemeente in de provincie Utrecht. Stichtse Vecht heeft meer dan 60.000 inwoners. Stichtse Vecht is een gemeente die in 2011 is ontstaan. Stichtse Vecht is namelijk een verzameling van verschillende voormalige gemeenten: Breukelen, Loenen en Maarssen. De bezienswaardigheden in Stichtse Vecht zijn: De Heilige Hartkerk, de Schippersgracht, de Korenmolen en Gunterstein. Tijdens een koopzondag in Stichtse Vecht is het een aanrader als je een dagje shoppen kunt combineren met een het zien van de bezienswaardigheden. De winkelgebieden zijn: Kern Breukelen, Kern Loenen, Kern Maarssen en winkelcentrum Bisonspoor.

Kern Breukelen

Breukelen heeft een unieke locatie. Het is gelegen tussen twee grote Nederlandse steden: Amsterdam en Utrecht. Daarnaast heeft het ook erg veel groen. Breukelen heeft een levendig centrum en dat maakt een koopzondag in Breukelen ook zo leuk. Er zijn veel speciaal zaken in het centrum te vinden en daarnaast zijn er ook veel horecagelegenheden.

Kern Loenen

Loenen heeft niet echt een kern met veel winkels op één plek. Tijdens een koopzondag in Loenen moet je je dus op verschillende plekken zijn voor de winkels. De winkels liggen verspreid door het dorp. Er zijn ook veel andere dingen te doen in Loenen. Zo heeft Loenen een mooi bos waar je goed in kunt wandelen of mountainbiken.

Kern Maarssen

Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. De meeste winkels in Maarsen zijn gevestigd in een het winkelcentrum Bisonspoor. Een koopzondag in Maarssen kunt u niet overslaan zonder een bezoek aan het winkelcentrum Bisonspoor.

Winkelcentrum Bisonspoor

Het winkelcentrum Bisonspoor is een modern en groot winkelcentrum met veel faciliteiten. Met ruim 90 winkels kun je je tijdens een koopzondag in winkelcentrum Bisonspoor helemaal uitleven. Naast de vele winkels zult u tijdens een koopzondag in winkelcentrum Bisonspoor ook veel horecagelegenheden tegenkomen.Gemeente Stichtse Vecht website:

www.stichtsevecht.nlPlaatsen gemeente Stichtse Vecht:
Breukelen, Loenen en Maarssen, Maarssenbroek, Maarssen-dorp, Maarsseveen, Molenpolder, Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Gieltjesdorp, Kockengen, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Nieuwer Ter Aa, Oud Aa, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top