Koopzondag Coevorden 2021
zaterdag 4 december 2021

Koopzondag Coevorden

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Coevorden' in 2021 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Coevorden.
Mocht een koopzondag in Coevorden niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Coevorden.

2021
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2021 voor gemeente Coevorden bekend.

Mocht u de koopzondagen 2021 gevonden hebben op de website van gemeente Coevorden dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Coevorden 2021 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Coevorden e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Coevorden:
  • Coevorden - Coevorden Centrum (i.v.m. Havendagen)
  • Coevorden - Een beperkt aantal winkels in Coevorden zal (met toestemming) ook een zondagopenstelling hebben.
  • Coevorden - Winkelcentrum Coevorden
  • Coevorden - Winkelcentrum Gansenhof
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Coevorden pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Coevorden

Coevorden is een stad en gemeente in de provincie Drenthe. De gemeente heeft meer dan 35.000 inwoners. In deze gemeente is de plaats Coevorden veruit het grootst met ruim 14.000 inwoners. Naast winkelen valt er nog heel wat meer te beleven tijdens een koopzondag in Coevorden. Zo kunt u verschillende bezienswaardigheden bezoeken, zoals: het Kasteel van Coevorden, de drie podagristen en de Watertoren. De winkelgebieden die het bezoeken waard zijn tijdens een koopzondag in Coevorden zijn: winkelcentrum Gansenhof en Coevorden centrum.

Winkelcentrum Gansenhof

Gansenhof is een groot winkelcentrum in Coevorden. Het winkelcentrum is geheel overdekt. U hoeft dus niet bang te zijn dat u in de regen gaat winkelen tijdens een koopzondag in Gansenhof. Gansenhof heeft meer dan 20 winkels en de winkels zijn allemaal erg verschillend. U kunt dus gevarieerd winkelen tijdens een koopzondag in Gansenhof. U kunt er heen voor uw dagelijkse boodschappen, maar er is ook een warenhuis aanwezig in het winkelcentrum.

Coevorden centrum

Coevorden heeft een leuk, gezellig en bruisend centrum. Tijdens een koopzondag in Coevorden centrum hangt er dan ook altijd een gastvrije sfeer in de binnenstad. Naast de vele winkels zijn er ook veel leuke restaurants en cafés gevestigd in het centrum. U kunt uw koopzondag in Coevorden centrum dus op een geschikte manier afsluiten met een hapje of een drankje.Gemeente Coevorden website:

www.coevorden.nlPlaatsen gemeente Coevorden:
Aalden, Achterste Erm, Ballast, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Haar, De Kiel, De Mars, Den Hool, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, 't Haantje, Holsloot, Kibbelveen, Klooster, Meppen, Nieuwe Krim, Nieuwlande (ged), Noord-Sleen, Oosterhesselen, Padhuis, Pikveld, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Vlieghuis, Wachtum, Weijerswold, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top