Koopzondag Bussum 2024
woensdag 19 juni 2024

Koopzondag Bussum

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Bussum' in 2024 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Bussum.
Mocht een koopzondag in Bussum niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Bussum.

2024
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2024 voor gemeente Bussum bekend.

Mocht u de koopzondagen 2024 gevonden hebben op de website van gemeente Bussum dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Bussum 2024 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Bussum e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Bussum:
  • Bussum - 't Gooi Centrum
  • Bussum - Bussum Centrum
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Bussum pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Bussum

De Gooise meren is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente is 2016 ontstaan door een fusie tussen de gemeente Bussum, Naarden en Muiden. De gemeente Gooise Meren heeft meer dan 56.000 inwoners. Tijdens een koopzondag in Gooise Meren kunt u het best naar één van de kernen gaan. Gooise Meren heeft namelijk niet één centraal centrum.

Bussum

Bussum heeft een belangrijke geschiedenis in Nederland en dit is dan ook terug te zien in het centrum van Bussum. Ondanks dat Bussum relatief redelijk klein is heeft het toch een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Ideaal voor een goede koopzondag in Bussum. De populairste winkelstraten tijdens een koopzondag in Bussum zijn: Nassaulaan, Nassaustraat, Veerstraat en Brinklaan. Daarnaast is de Spiegelstraat vermeldenswaardig, dit is een klein gezellig winkelstraatje.

Wat tevens interessant aan Bussum als (winkel-)hart van het Gooi is, is dat er relatief veel kleinere winkels en boetiekjes zijn van zelfstandige ondernemers. Daarnaast zijn er een aantal ‘ambachts’-winkels, zoals een glas-in-lood bedrijf, diverse goede schoen- en lijstenmakers, en een aantal kunstwinkels en ateliers. Verder is Bussum zeer goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Ook is er volop parkeergelegenheid.

Muiden

Tijdens een koopzondag in Muiden zult u versteld staan van de hoeveelheid mooie panden die gevestigd zijn in deze plaats. Dit komt omdat Muiden een vestingstad is. Naast winkele zult u versteld staan van de hoeveelheid mooie panden die gevestigd zijn in deze plaats. Dit komt omdat Muiden een vestingstad is. Naast winkelen kunt u tijdens een koopzondag dus ook de mooie panden en gebouwen van Muiden bezichtigen. Zo kunt u naar het Muiderslot, de N.H.-kerk of de Zeesluis van Muiden.
n kunt u tijdens een koopzondag dus ook de mooie panden en gebouwen van Muiden bezichtigen. Zo kunt u naar het Muiderslot, de N.H.-kerk of de Zeesluis van Muiden.

Naarden

Ook Naarden is een vestingstad en dit zal u tijden een koopzondag in Naarden dan ook goed zien. Tijdens een winkelen kunt u tijdens een koopzondag uw ogen de kost geven aan de mooie gebouwen. Zo zijn de stadspoorten goed bewaard gebleven en is de Grote of Sint-Vituskerk ook het bezoeken waard.Dagje weg in Noord-Holland

Amsterdam
Gemeente Bussum website:

www.bussum.nl

Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top