Dagje weg naar Ravenstein
dinsdag 23 juli 2019

Dagje weg naar Ravenstein


Er staat één evenement gepland in Ravenstein. Het eerst volgende evenement is 'Op Naar Ravenstein 2019'. Dit zou een leuk dagje weg naar Ravenstein kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 1 september 2019 tussen 9:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Op naar 2019 - Ravenstein

Ravenstein - Op zondag 1 september a.s. vindt voor de 34e keer de jaarlijkse vlooienmarkt ‘Op naar Ravenstein’ plaats langs de stadsgrachten van het pittoreske vestingstadje Ravenstein.

De markt, die elk jaar plaatsvindt op de eerste zondag van september, staat in de wijde omgeving bekend om zijn sfeer en gezelligheid. Op deze bijzondere markt met een gevarieerd aanbod kijkt u uw ogen uit. Er staan zo’n 250 kramen met een veelzijdig aanbod aan tweedehands goederen. Ook aan de kinderen is weer gedacht; er is een speciale kindermarkt en voor hen zijn er speciale kinderattracties. ‘Op naar Ravenstein’ is bij uitstek de gezelligste buitenmarkt van Noordoost Brabant op een unieke locatie.

De markt is voor bezoekers geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree. Voor personen ouder dan 10 jaar bedraagt de entree € 3,-.

De organisatie is in handen van vele vrijwilligers van diverse verenigingen uit Ravenstein, waaronder Stichting Carnaval Ravenstein, Jeugdcarnaval en Scouting Ravenstein.

Bezoek de website www.OpNaarRavenstein.nl

Datum
zondag 1 september 2019
Tijd
9:00 t/m 16:00
 
Locatie
Langs de stadsgrachten
Plaats
Ravenstein
Provincie
Noord-Brabant
 
Aantal kramen
250 kramen
Organisatie
Op Naar Ravenstein
Telefoon
06-54765517


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top