Dagje weg naar Maastricht
zaterdag 13 augustus 2022

Dagje weg naar Maastricht


Er staat één evenement gepland in Maastricht. Het eerst volgende evenement is 'Sphinxmarkt in het Sphinxkwartier in Maastricht'. Dit zou een leuk dagje weg naar Maastricht kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 20 november 2022 tussen 11:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Sphinxmarkt in het sphinxkwartier - Maastricht

Het Sphinxkwartier in Maastricht is de perfecte locatie voor de winter editie van de Sphinxmarkt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils, van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Er is genoeg te zien, te proeven en te beleven tijdens de Sphinxmarkt.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Sphinxmarkt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Ook de ondernemers uit het Sphinxkwartier hebben een eigen programmering tijdens de Sphinxmarkt.

Datum
zondag 20 november 2022
Tijd
11:00 t/m 18:00
 
Locatie
Sphinxkwartier Maastricht
Plaats
Maastricht
Provincie
Limburg
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0627139083


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top