Dagje weg naar Arnhem
vrijdag 18 januari 2019

Dagje weg naar Arnhem


Er staan 2 evenementen gepland in Arnhem. Het eerst volgende evenement is 'WeddingFair Arnhem'. Dit zou een leuk dagje weg naar Arnhem kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 10 februari 2019 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Weddingfair - Arnhem

De enige echte Gelderse Trouwbeurs voor bruid en bruidegom! Op zondag 10 februari in de Arnhemse Eusebiuskerk.

Je kunt je gezellig oriënteren en voorbereiden op je trouwdag.

40 bedrijven halen uit de kast om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken! Alle bezoekers ontvangen een goodiebag met de trouwagenda en het blad Huwelijk. De eerste 100 bruiden ontvangen ook het blad Bruid en Bruidegom. Je kunt gratis onder begeleiding van een stylist een 3-D moodboard maken met de sfeerimpressie van jouw dag. Gratis entree. Meer informatie op de website: www.weddingfair.nl of www.facebook.com/weddingfair.nl

Datum
zondag 10 februari 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem
Plaats
Arnhem
Provincie
Gelderland
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
WeddingFair
Telefoon
06-53785760

Trouwbeurs weddingfair - Arnhem

Kom gezellig naar de beurs in Arnhem. De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.Het begint met een droom. Na al die jaren is het zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs komt je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

Datum
zondag 10 februari 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Eusebiuskerk, Adres: Kerkplein 1, 6811 EB
Plaats
Arnhem
Provincie
Gelderland
 
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top