Dagje weg naar Arnhem
zaterdag 13 augustus 2022

Dagje weg naar Arnhem


Er staat één evenement gepland in Arnhem. Het eerst volgende evenement is 'Zeldzaam Mooi Markt Sonsbeekpark Arnhem'. Dit zou een leuk dagje weg naar Arnhem kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 16 oktober 2022 tussen 11:00 t/m 18:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Zeldzaam mooi markt sonsbeekpark - Arnhem

Het Sonsbeekpark in Arnhem is de perfecte locatie voor vier keer per jaar een Zeldzaam Mooi Markt op de laatste zondag van de maand. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Datum
zondag 16 oktober 2022
Tijd
11:00 t/m 18:00
 
Locatie
Zijpendaalseweg 24a
Plaats
Arnhem
Provincie
Gelderland
 
Organisatie
Zeldzaam Mooi
Telefoon
0627139083


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top