Dagje weg naar Amsterdam
zaterdag 20 oktober 2018

Dagje weg naar Amsterdam


Er staan 2 evenementen gepland in Amsterdam. Het eerst volgende evenement is 'WeddingFair Amsterdam'. Dit zou een leuk dagje weg naar Amsterdam kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 28 oktober 2018 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Weddingfair - Amsterdam

De enige echte Amsterdamse Trouwbeurs voor bruid en bruidegom! Op zondag 28 oktober in BRASA Dance Studio's, Kuiperbergweg 31B, 1101 AE Amsterdam-Zuidoost.

Je kunt je gezellig oriënteren en voorbereiden op je trouwdag.

35 bedrijven halen uit de kast om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken! Alle bezoekers ontvangen een goodiebag met de trouwagenda en het blad Huwelijk. De eerste 100 bruiden ontvangen bovendien ook gratis het blad Bruid en Bruidegom. Je kunt gratis onder begeleiding van een stylist een 3-D moodboard maken met de sfeerimpressie van jouw dag. Gratis entree. Meer informatie op de website: www.weddingfair.nl, www.pinterest.com/weddingfair/ of www.facebook.com/weddingfair.nl

Datum
zondag 28 oktober 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Kuiperbergweg 31B, 1101 AE Amsterdam-Zuidoost.
Plaats
Amsterdam
Provincie
Noord-Holland
 
Aantal kramen
35 kramen
Organisatie
WeddingFair
Telefoon
06-53785760

Trouwbeurs weddingfair - Amsterdam

Kom gezellig naar de beurs in Amsterdam. De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.Het begint met een droom. Na al die jaren is het zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs komt je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

Datum
zondag 28 oktober 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Brasa Studio’s Adres: Kuiperbergweg 31B, 1101 AE
Plaats
Amsterdam
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top