Koopzondag Stichtse Vecht 2020
woensdag 12 augustus 2020

Koopzondag Stichtse Vecht

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Stichtse Vecht' in 2020 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Stichtse Vecht.
Mocht een koopzondag in Stichtse Vecht niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Stichtse Vecht.
2020
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2020 voor gemeente Stichtse Vecht bekend.

Mocht u de koopzondagen 2020 gevonden hebben op de website van gemeente Stichtse Vecht dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Stichtse Vecht 2020 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Stichtse Vecht e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Stichtse Vecht:
  • Stichtse Vecht - Kern Breukelen
  • Stichtse Vecht - Kern Loenen
  • Stichtse Vecht - Maarssen-dorp
  • Stichtse Vecht - Maarssenbroek buitenrand en Maarssen buitenrand
  • Stichtse Vecht - Maarssenbroek kern
  • Stichtse Vecht - Winkelcentrum Bisonspoor
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Stichtse Vecht pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Stichtse Vecht

Stichtse Vecht is een gemeente in de provincie Utrecht. Stichtse Vecht heeft meer dan 60.000 inwoners. Stichtse Vecht is een gemeente die in 2011 is ontstaan. Stichtse Vecht is namelijk een verzameling van verschillende voormalige gemeenten: Breukelen, Loenen en Maarssen. De bezienswaardigheden in Stichtse Vecht zijn: De Heilige Hartkerk, de Schippersgracht, de Korenmolen en Gunterstein. Tijdens een koopzondag in Stichtse Vecht is het een aanrader als je een dagje shoppen kunt combineren met een het zien van de bezienswaardigheden. De winkelgebieden zijn: Kern Breukelen, Kern Loenen, Kern Maarssen en winkelcentrum Bisonspoor.

Kern Breukelen

Breukelen heeft een unieke locatie. Het is gelegen tussen twee grote Nederlandse steden: Amsterdam en Utrecht. Daarnaast heeft het ook erg veel groen. Breukelen heeft een levendig centrum en dat maakt een koopzondag in Breukelen ook zo leuk. Er zijn veel speciaal zaken in het centrum te vinden en daarnaast zijn er ook veel horecagelegenheden.

Kern Loenen

Loenen heeft niet echt een kern met veel winkels op één plek. Tijdens een koopzondag in Loenen moet je je dus op verschillende plekken zijn voor de winkels. De winkels liggen verspreid door het dorp. Er zijn ook veel andere dingen te doen in Loenen. Zo heeft Loenen een mooi bos waar je goed in kunt wandelen of mountainbiken.

Kern Maarssen

Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. De meeste winkels in Maarsen zijn gevestigd in een het winkelcentrum Bisonspoor. Een koopzondag in Maarssen kunt u niet overslaan zonder een bezoek aan het winkelcentrum Bisonspoor.

Winkelcentrum Bisonspoor

Het winkelcentrum Bisonspoor is een modern en groot winkelcentrum met veel faciliteiten. Met ruim 90 winkels kun je je tijdens een koopzondag in winkelcentrum Bisonspoor helemaal uitleven. Naast de vele winkels zult u tijdens een koopzondag in winkelcentrum Bisonspoor ook veel horecagelegenheden tegenkomen.Dagje weg in Utrecht

Utrecht
Gemeente Stichtse Vecht website:

www.stichtsevecht.nlPlaatsen gemeente Stichtse Vecht:
Breukelen, Loenen en Maarssen, Maarssenbroek, Maarssen-dorp, Maarsseveen, Molenpolder, Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Gieltjesdorp, Kockengen, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Nieuwer Ter Aa, Oud Aa, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen


'Like' ons ook op Facebook!
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top