Koopzondag Schouwen duiveland 2023
donderdag 9 februari 2023

Koopzondag Schouwen duiveland

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Schouwen duiveland' in 2023 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Schouwen duiveland.
Mocht een koopzondag in Schouwen duiveland niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Zierikzee.

2023
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2023 voor gemeente Schouwen duiveland bekend.

Mocht u de koopzondagen 2023 gevonden hebben op de website van gemeente Schouwen duiveland dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Schouwen duiveland 2023 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

U kunt ons de koopzondagen van Schouwen duiveland e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Schouwen duiveland:
  • Schouwen duiveland - Centrum Renesse is op zondag open in het tijdvak van 1 april tot 1 november i.v.m. de toeristisme van 08.00 uur tot 18.00 uur
  • Schouwen duiveland - Centrum Zierikzee
  • Schouwen duiveland - Life & Garden Renesse
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Schouwen duiveland pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Schouwen duiveland

Schouwen-Duivenland is een eiland en gemeente in de provincie Zeeland. De gemeente heeft ruim 33.000 inwoners. De gemeente is qua oppervlakte een van de grotere gemeentes in Nederland. De oppervlakte van de gemeente is maar liefst 488,94 km2. Een groot deel bestaat uit water: meer dan 250 km2. De grootste kern is Zierikzee. Tijdens een koopzondag in Schouwen-Duiveland is Zierikzee dan ook een populaire bestemming om te winkelen.

Zierikzee

Zierikzee is de grootste plek in Schouwen-Duivenland. Een koopzondag in Zierikzee is erg populair in de gemeente en de gehele provincie. Dit komt niet alleen omdat je zo goed kan winkelen in Zierikzee. Je kunt namelijk nog tal andere dingen ondernemen in Zierikzee. Tijdens een koopzondag in Zierikzee kunt u namelijk veel indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken. Zo is de Sint – Lievensmonstertoren zeker het bezoeken waard, maar ook de nieuwe kerk, de nobelspoort en de haven van Zierikzee zijn het bekijken waard.

Centrum Renesse

Het centrum van Renesse is vooral in de zomer erg aantrekkelijk bij toeristen. Het strand en het leuke centrum van Renesse trekt vele toeristen. Tijdens een koopzondag in Renesse moet u niet raar opkijken als u Duitse of Belgische toeristen ziet. Na een koopzondag in centrum Renesse kunt u er voor kiezen om een hapje te gaan eten bij één van de vele restaurants die Renesse rijk is.Gemeente Schouwen duiveland website:

www.schouwen-duiveland.nlPlaatsen gemeente Schouwen duiveland:
Brijdorpe, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh, Burghsluis, Dreischor, Elkerzee, Ellemeet (ged), Haamstede, Kerkwerve, Looperskapelle, Moriaanshoofd, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Schuddebeurs, Serooskerke, Sirjansland, Westenschouwen, Zierikzee, Zonnemaire
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top