Koopzondag Hollands Kroon 2019
dinsdag 24 september 2019

Koopzondag Hollands Kroon

In het onderstaande schema staat iedere 'koopzondag Hollands Kroon' in 2019 vermeld.
Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Hollands Kroon.
Mocht een koopzondag in Hollands Kroon niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
Bekijk ook alle Winkels Hollands Kroon.
2019
Plaats/Regio

Er zijn helaas nog geen koopzondagen 2019 voor gemeente Hollands Kroon bekend.

Mocht u de koopzondagen 2019 gevonden hebben op de website van gemeente Hollands Kroon dan kunt u hieronder de link invullen waar u deze gevonden heeft. Zodra de koopzondagen Hollands Kroon 2019 bekend zijn zullen wij deze direct op deze pagina vermelden.
Onze excuses voor het ongemak.

Koopzondagen gevonden op:U kunt ons ook de koopzondagen van Hollands Kroon e-mailen, klik dan hier.


Gebieden in de gemeente Hollands Kroon:
  • Hollands Kroon - Anna Paulowna
  • Hollands Kroon - Niedorp
  • Hollands Kroon - Wieringen
  • Hollands Kroon - Wieringermeer
 = Eerstvolgende koopzondag
 = Koopzondag
 = Koopzondag op een feestdag
 of gedenkdag, winkels open
 = Koopzondag is reeds geweest
 = Deze maand
Deel deze koopzondag Hollands Kroon pagina via Facebook of geef een 'Vind ik leuk'. Je helpt ons er echt mee!

Winkelen in Hollands Kroon

Hollands Kroon is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Hollands Kroon bestaat uit veel verschillende plaatsen. Er is niet echt een centrum van Hollands kroon omdat de gemeente is ontstaat uit de fusie van vier gemeenten. Voor een koopzondag in Hollands Kroon kunt u dus het best naar het centrum van één van de volgende vier voormalige gemeenten gaan: Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer.

Anna Paulowna

Anna Paulowna is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Tot 2012 was het een zelfstandige gemeente. Nu is het de plaats waar het gemeentehuis van Hollands Kroon staat en heeft het dus een belangrijke positie binnen de gemeente. Anna Paulowna heeft ruim 7000 inwoners. Het dorp heeft een gemoedelijk en gezellige sfeer. Dit zult u tijdens een koopzondag in Anna Paulowna dan ook zeker merken.

Niedorp

Niedorp was tot 2012 een zelfstandige gemeente in Noord-Holland, maar is door een fusie nu een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Niedorp heeft meer dan 12.000 inwoners en is een van de grootste plaatsen in Hollands Kroon. Niedorp kent een divers en leuk centrum. Het heeft alles wat een dorp moet hebben voor een leuke koopzondag in Niedorp. Niedorp kent ook een winkelcentrum: Winkelhart Niedorp. Dit winkelcentrum kunt u niet overslaan tijdens een koopzondag in Niedorp.

Wieringen

Wieringen is een voormalig eiland. Tot 1924 was Wieringen een eiland, maar doordat de afsluitdijk Wieringen met Friesland verbindt is het geen eiland meer. Een koopzondag in Wieringen bestaat vooral uit bezoeken van de verschillende speciaalzaken en de horecagelegenheden. Voor de grote winkelketens moet u naar een grotere plaats.

Wieringermeer

Wieringermeer heeft een ruime 12.000 inwoners. De voormalige gemeente is erg dun bevolkt. Wieringermeer heeft namelijk een oppervlakte van meer dan 300 km2. Wieringermeer heeft een leuk centrum. Een koopzondag in Wieringermeer is dan ook altijd gezellig.Kaart van Hollands Kroon

Bereken uw route naar Hollands Kroon

Geen koopzondag in Hollands Kroon? Bekijk de gemeenten in de buurt!

Een koopzondag in Hollands Kroon is altijd gezellig. Mochten er geen koopzondagen in Hollands Kroon zijn, dan is het handig om te weten waar wel koopzondagen in de buurt van Hollands Kroon zijn. Via onderstaande links kun je snel een andere koopzondag vinden om alsnog te kunnen winkelen op zondag.


Dagje weg in Noord-Holland

Amsterdam
Alkmaar
Bovenkarspel
Gemeente Hollands Kroon e-mail en website:

De Verwachting 1, 1761 VM Anna Paulowna
Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna
Telefoon: (088) 32 15 000
Fax: (088) 32 15 999

E-mail: contact@hollandskroon.nl
Website: www.hollandskroon.nlPlaatsen gemeente Hollands Kroon:
Barsingerhorn, Stede Niedorp, Wieringen, Winkel, Dam, De Haukes, De Hoelm, Den Oever, Hippolytushoef, Hollebalg, Noordburen, Oosterklief, Oosterland, Smerp, Stroe, Vatrop, Westerklief, Westerland


'Like' ons ook op Facebook!
Ga terug naar het koopzondag overzicht.


Koopzondagen winkelketens
Top