Dagje weg naar Woudsend
zaterdag 24 maart 2018

Dagje weg naar Woudsend


Er staat één evenement gepland in Woudsend. Het eerst volgende evenement is '16e Friese Sleepbootdagen Woudsend'. Dit zou een leuk dagje weg naar Woudsend kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 5 mei 2018 t/m zondag 6 mei 2018 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

16e friese sleepbootdagen - Woudsend

Op 5 en 6 mei worden van 11:00 tot 17:00 uur in Woudsend de 16e Friese Sleepbootdagen georganiseerd. Meer dan zestig klassieke sleepboten en opduwers liggen afgemeerd aan de Iewâl. Een tweejaarlijks spektakel voor jong en oud. Zaterdag om 11:00 uur opent de sleepbootdagenmarkt, oude winkeltjes en het Technoplein. De bekendmaking van wie de nieuwe Sleepbootschipper van het jaar wordt en de opening van de kinderkunst is op zaterdag om 12:00 uur. Een titel die wordt toegekend aan een Woudsender die heel belangrijk voor het dorp was en is. Op zaterdag en zondag staat het dorp bol van de activiteiten. Dit jaar opnieuw een uitgebreid programma met sleepboten, opduwers, een braderie, muziek, motoren, oldtimers en oude winkeltjes in de Midstrjitte. Daarnaast zijn de molens en kerken open voor publiek.

‘TECHNOPLEIN’ Nieuw dit jaar is het Technoplein, samen met lokale bedrijven, scholen uit de omgeving, technische opleiding instituten en de Gemeente Súdwest Fryslân wordt er een plein ingericht. Op dit plein wordt de brug geslagen tussen jongeren en techniek. Op dit plein laten we de jongeren actief deelnemen en laten we ze ondervinden hoe leuk techniek is, hoe dicht bij dit is en welke toekomst erin zit. Doel is jongeren weer opnieuw enthousiast te maken voor technische beroepen. Want techniek heeft de toekomst.

Oant sjen!

Evenement : Friese Sleepbootdagen

Datum: zaterdag 5 & zondag 6 mei 2018

Plaats: Woudsend (centrum)

Tijd: 11:00 - 17:00 uur

Website: www.friesesleepbootdagen.nl

Entree: € 2,- p.p.

Organisatie: Ondernemers Vereniging Woudsend & Woudsend Promotie

Datum
zaterdag 5 mei 2018 t/m zondag 6 mei 2018
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Centrum Woudsend
Plaats
Woudsend
Provincie
Friesland
 
Aantal kramen
50 kramen
Organisatie
Touirstinfo Woudsend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top