Dagje weg naar Sluis
vrijdag 18 januari 2019

Dagje weg naar Sluis


Er staat één evenement gepland in Sluis. Het eerst volgende evenement is 'Whiskyfestival The Spirit of Sluis'. Dit zou een leuk dagje weg naar Sluis kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 16 februari 2019 tussen 13:00 t/m 23:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Whiskyfestival the spirit of - Sluis

• De geest is uit de fles met het eerste en unieke West Zeeuws-Vlaamse whiskyfestival ‘The Spirit of Sluis’

Door het organiseren van de eerste editie van dit prachtige evenement luiden Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren en Toversluis Family Fun Parc een serie activiteiten in die allemaal in het teken staan van whisky en andere spirits. De alcoholhoudende versnaperingen zullen worden gepresenteerd via stands maar ook worden gecombineerd met bijvoorbeeld overheerlijke stoofschotels en andere culinaire proeverijen. Drie dagen lang zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. De dag met standhouders wordt gehouden op zaterdag 16 februari in de grote zaal van Toversluis en wel in twee aparte sessies (middag en avond).

Er zullen 25 standhouders aanwezig zijn die in deze grote zaal hun huismerken presenteren en de bezoeker honderden whisky’s laten proeven. Daarnaast worden er ook verschillende interessante en leerzame masterclasses aangeboden welke gaan over de geschiedenis van deze merken en uiteraard de whisky in het algemeen. De 4 workshops vinden plaats in de kleine meetingrooms.

Verder worden er op de vrijdag en zondag gerechten gepresenteerd in het -voor dit festival aangepaste- ‘all you can eat restaurant’ en via een speciaal ontwikkeld menu in de brasserie/barruimte. Aan arrangementen voor groepen en arrangementen in combinatie met bowlen is eveneens gedacht.

Het is dus proeven, luisteren, ontmoeten, uitgaan, het combineren van whisky & food en natuurlijk ook het kortingsvoordeel opdoen. Er zijn namelijk veel interessante prijsaanbiedingen tijdens en na afloop van het festival in de Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren.

Slag uw slag en koop alvast uw kaarten! • de Grote Zaal is alleen toegankelijk voor mensen boven de 18 jaar.

Datum: 16 februari 2019 • Locatie: Toversluis Family Fun Parc • Sluis - West Zeeuws-Vlaanderen

https://thespiritofsluis.nl

Datum
zaterdag 16 februari 2019
Tijd
13:00 t/m 23:00
 
Locatie
Nieuwstraat 83A
Plaats
Sluis
Provincie
Zeeland
 
Aantal kramen
25 kramen
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top