Dagje weg naar Ouddorp zh
woensdag 22 mei 2019

Dagje weg naar Ouddorp zh


Er staat één evenement gepland in Ouddorp zh. Het eerst volgende evenement is 'markt'. Dit zou een leuk dagje weg naar Ouddorp zh kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 6 juli 2019 tussen 8:00 t/m 16:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Markt - Ouddorp Zh

Kraam huren voor het goede doel?!

Dit kan op 6 Juli bij voetbalvereniging WFB in Ouddorp, dan is er een grote markt en tevens wordt er 24 uur achter elkaar gevoetbald voor de kinderafdeling van “Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis”.

De hoofdlocatie van dit ziekenhuis is gevestigd in Dirksland, daarnaast zijn er poliklinieken in Brielle en Hellevoetsluis. De uitvoering van de zorgtaken in het Spijkenisse Medisch Centrum wordt door Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis gedeeld.

De markt begint op zaterdag 6 Juli om 08:30 en duurt tot 16:00, uiteraard is er ruimschoots de tijd om op te bouwen en af te breken.

Voor € 20,00 kunt u een kraam huren, dit is nodig om uit de kosten te komen. Daarnaast vragen we na afloop om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel, iedereen is daar natuurlijk vrij in.

De inhoud van de kraam mag volledig zelf worden bepaald, daarnaast zijn vrijwel alle vormen van reclame maken toegestaan. WFB draagt zorg voor de op- en afbouw van de kramen.

De voetbalwedstrijden starten op vrijdag om 18:30 en we stoppen op zaterdag om 18:30.

Naast de markt en het voetbaltoernooi hebben we op diverse activiteiten zoals:

Open podium, voetbalfanshop, diverse eetgelegenheden, gezellig terras, pannaveld, etc.

Datum
zaterdag 6 juli 2019
Tijd
8:00 t/m 16:00
 
Locatie
Hofdijksweg 46
Plaats
Ouddorp Zh
Provincie
Zuid-Holland
 
Aantal kramen
40 kramen
Organisatie
vv WFB
Telefoon
06-30599759


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top