Dagje weg naar Goes
vrijdag 20 oktober 2017

Dagje weg naar Goes


Er staat één evenement gepland in Goes. Het eerst volgende evenement is 'Kerstmarkt Goes'. Dit zou een leuk dagje weg naar Goes kunnen zijn, het evenement staat gepland voor vrijdag 8 december 2017 t/m zaterdag 9 december 2017 tussen 16:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Kerstmarkt - Goes

Kerstmarkt Goes | vrijdag 8 december 16.00-23.00 uur & zaterdag 9 december 11.00-17.00 uur | binnenstad

Shoppen, food, entertainment op Kerstmarkt Goes: ·de leukste manier om in de kerststemming te komen!

Ruim 100 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december in de binnenstad van Goes.

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk en het Weeshuisplein staan tientallen leuke kramen. De Korte Kerkstraat krijgt een kunst- en brocante thema.Smullen bij de foodtrucks

De organisatoren van het succesvolle festival ‘De Veste’, doen dit nog eens over in winterse sferen met foodtrucks, live muziek en superleuke activiteiten. Dit wordt een knaller met shoppen, food, music, theater.... in X-mas style.

Terug in de tijd

Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het Kerstdiner.

Datum
vrijdag 8 december 2017 t/m zaterdag 9 december 2017
Tijd
16:00 t/m 17:00
 
Locatie
Binnenstad Goes
Plaats
Goes
Provincie
Zeeland
 
Aantal kramen
100 kramen
Organisatie
Goes Marketing
Telefoon
0113249631


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top