Dagje weg naar Emmeloord
zondag 7 juni 2020

Dagje weg naar Emmeloord


Er staat één evenement gepland in Emmeloord. Het eerst volgende evenement is 'Herfstmarkt Groei & Bloei Noordoostpolder'. Dit zou een leuk dagje weg naar Emmeloord kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zaterdag 3 oktober 2020 tussen 10:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Herfstmarkt groei & bloei noordoostpolder - Emmeloord

Op zaterdag 3 oktober organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de zestiende keer een herfstmarkt in Aeres aan De Balkan te Emmeloord. De hal van deze school wordt feestelijk aangekleed met een of meerdere bloemstukken. .

Meer dan 50 creatieve standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te koop: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, kalebassen, groendecoraties, bloemstukken, vogelhuisjes, (tuin)boeken, -decoraties, tot brocante, sieraden, keramiek, glaswerk etc.

Een wijnimporteur laat u genieten van zijn heerlijke wijnen, er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte truffels en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet.

Men kan advies vragen aan een tuinontwerpster en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt..

Uiteraard is Groei en Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand.

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: Staatsbosbeheer geeft workshops voor kinderen: zij kunnen nestkastjes en insectenhotels maken.

Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle livemuziek.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Leden, alleen op vertoon van Groei en Bloei ledenpas: gratis entree

Kinderen tot 12 jaar: gratis

Entree niet leden € 3,50 p.p..

.

Meer inlichtingen:

www.herfstmarktnop.nl

of 0527 271327

Datum
zaterdag 3 oktober 2020
Tijd
10:00 t/m 17:00
 
Locatie
Aeres De Balkan 16 8303 GZ
Plaats
Emmeloord
Provincie
Flevoland
 
Aantal kramen
50 kramen
Organisatie
De Stekkentuin
Telefoon
0527 271327


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top