Dagje weg naar Amstelveen
vrijdag 18 januari 2019

Dagje weg naar Amstelveen


Er staan 2 evenementen gepland in Amstelveen. Het eerst volgende evenement is 'WeddingFair Amstelveen'. Dit zou een leuk dagje weg naar Amstelveen kunnen zijn, het evenement staat gepland voor zondag 10 maart 2019 tussen 11:00 t/m 17:00. Hieronder staat nog meer informatie vermeld over dit evenement.

Weddingfair - Amstelveen

De enige echte Amstelveense Trouwbeurs voor bruid en bruidegom! Op zondag 10 maart in de Emergohal in Amstelveen.

Je kunt je gezellig oriënteren en voorbereiden op je trouwdag.

35 bedrijven halen uit de kast om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken! Alle bezoekers ontvangen een goodiebag met de trouwagenda en het blad Huwelijk. De eerste 100 bruiden ontvangen bovendien het blad Bruid en Bruidegom. Je kunt gratis onder begeleiding van een stylist een 3-D moodboard maken met de sfeerimpressie van jouw dag. Gratis entree. Meer informatie op de website: www.weddingfair.nl, www.pinterest.com/weddingfair/ of www.facebook.com/weddingfair.nl

Datum
zondag 10 maart 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Langs de Akker 3, 1186 DA Amstelveen
Plaats
Amstelveen
Provincie
Noord-Holland
 
Aantal kramen
35 kramen
Organisatie
WeddingFair
Telefoon
06-53785760

Trouwbeurs weddingfair - Amstelveen

Kom gezellig naar de beurs in Amstelveen. De entree is gratis.Ook kun je deelnemen aan de workshop “maak je eigen wedding-moodboard”, Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.Het begint met een droom. Na al die jaren is het zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs komt je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

Datum
zondag 10 maart 2019
Tijd
11:00 t/m 17:00
 
Locatie
Emergohal Adres: Langs de Akker 3, 1186 DA
Plaats
Amstelveen
Provincie
Noord-Holland
 
Organisatie
Website
Geen website bekend


Bekijk meer evenementen

Klik hier om een evenement gratis aan te meldenKoopzondagen winkelketens
Top