Emmeloord


Herfstmarkt groei & bloei noordoostpolder

Emmeloord - Herfstmarkt groei & bloei noordoostpolder

OmschrijvingOp zaterdag 7 oktober organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de dertiende keer een herfstmarkt in Het Groenhorst aan De Balkan te Emmeloord. De hal van deze school wordt feestelijk aangekleed met een of meerdere bloemstukken. .
Meer dan 50 creatieve standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te koop: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, kalebassen, groendecoraties, bloemstukken, vogelhuisjes, (tuin)boeken, -decoraties, tot brocante, sieraden, keramiek, glaswerk etc. etc.
Een wijnimporteur laat u genieten van zijn heerlijke wijnen, er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte truffels en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet.
Een botanische kunstschilderes is ter plekke aan het werk en een wilgenteenvlechtster maakt de prachtigste voorwerpen.
Men kan advies vragen aan een tuinontwerpster en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt..
Uiteraard is Groei en Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand
Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: kinderboerderij De Stekplek richt een speciaal hoekje in met knuffeldieren, zoals konijnen en caviaís en Staatsbosbeheer geeft workshops voor kinderen: zij kunnen nestkastjes en insectenhotels maken.
Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle livemuziek.
De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Leden, alleen op vertoon van Groei en Bloei ledenpas: gratis entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis
Entree niet leden Ä 3 50 p.p..
.
Meer inlichtingen:
www.herfstmarktnop.nl
of 0527 271327

Datumzaterdag 7 oktober 2017
Tijd10:00 t/m 17:00
LocatieGroenhorst De Balkan 16 8303 GZ
PlaatsEmmeloord
RouteBereken route naar Emmeloord

Aantal kramen50
OrganisatieDe Stekkentuin
Telefoonnummer0527 271327
Websitehttp://www.destekkentuin.nl
Klik hier om een evenement gratis aan te meldenSinds 22 nov. '05 zijn er 171.715.027 webpagina's weergegeven (Per dag 40.008 webpagina's!)
Koopzondagen.NET is een product van De Kunder Internet Media